Tribuna/Футбол/Блоги/Chesky/Цікаві збіги та факти групового етапу ЛЧ 2021/22. Яремчук знову зустрінеться з «Динамо», а «Шахтар» із «Реалом» та «Інтером»

Цікаві збіги та факти групового етапу ЛЧ 2021/22. Яремчук знову зустрінеться з «Динамо», а «Шахтар» із «Реалом» та «Інтером»

Вернидуб повернеться в Україну.

Блог — Chesky
26 августа 2021, 23:27
Цікаві збіги та факти групового етапу ЛЧ 2021/22. Яремчук знову зустрінеться з «Динамо», а «Шахтар» із «Реалом» та «Інтером»

Стали відомі всі пари групового етапу Ліги чемпіонів, «Динамо» та «Шахтар» дізналися своїх суперників. Кияни зіграють із «Барселоною» (як і минулоріч), «Баварією» та «Бенфікою», гравцем якої нещодавно став українець Роман Яремчук.

«Шахтар» же зустрінеться зі своїми старими знайомими - «Реалом» та «Інтером», а також із новачком турніру «Шерифом», який тренує Юрій Вернидуб.

Як ви вже могли помітити, жеребкування групового етапу нового сезону ЛЧ принесло багато збігів та цікавих фактів. Наприклад, Роман Яремчук знову зустрінеться зі своєю колишньою командою. Український форвард вже грав проти «Динамо».

У минулому сезоні його екс-клуб «Гент» перетинався з киянами в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Тоді форвард отримав травму в дебюті першого матчу і був замінений. У матчі-відповіді так і не зіграв через ушкодження, а тоді ще його «Гент» залишив турнір.

До речі, Яремчук уже відреагував на результати жеребкування в інстаграмі. 

Один смайлик замість тисячі слів.

Ще одним збігом у групі Е, де виступатиме «Динамо» є чергова зустріч Луческу з «Барселоною». Минулого розіграшу киянам не вдалося взяти залікові бали з іспанцями. Вдома без шансів програли 0:4, а на «Камп Ноу» - 1:2.

Хоча матчі були і справді цікавими.

Однозначно, що й цьогоріч ми отримаємо вражаючі поєдинки, але Луческу вже не зможе після зустрічі поспілкуватися з Мессі.

«Шахтар» розпочинає груповий етап Ліги чемпіонів із третього кошика. Коли на жеребкуванні із перших двох витягнули «Реал» та «Інтер», уявити, що «Шахтар» буде третім у цьому квартеті, не міг ніхто. Але це сталося!

У груповому етапі ЛЧ 2020/21 «Шахтарю» вдалося зробити справжню сенсацію. Гірники обіграли Реал» (двічі!), як в Україні, так і в Іспанії.

Тоді раділа вся Україна 💙💛

Знову «Шахтар» зустрінеться і з «Інтером». Саме проти італійського клубу гірники зіграли найважливіший матч у групі - тоді нічия дозволила команді Каштру вийти в плей-оф Ліги Європи. 

Пам'ятаєте момент, який врятував нічию для «Шахтаря»? 😅

Гладбахська «Борусія» не братиме участь у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів. Втім, німецька команда весело відреагувала на жереб у твіттері.

Четвертою командою групи D став «Шериф» Юрія Вернидуба. Клуб із Молдови вперше гратиме на цій стадії Ліги чемпіонів. Дуже символічно, що український тренер зіграє саме проти колективу з України.

З нетерпінням чекатимемо повернення Вернидуба та його поєдинків із гірниками.

Цікаво, що минулого розіграшу групового етапу ЛЧ український тренер також пересікався з командою з України. Тоді «Ференцварош» Реброва потрапив у в один квартет із «Динамо».

В Угорщині матч завершився нічийним результатом (2:2), а в Києві підопічні Луческу виграли (1:0) й забезпечили собі вихід у плей-оф ЛЄ.

Цікаво, як цьогоріч завершиться протистояння між українським тренером (Вернидубом) та українською командою? («Шахтарем») 🤔

Груповий етап Ліги чемпіонів 2021/22 буде нереально цікавим для українських команд, гравців, тренерів та, звісно, вболівальників.

Всі ми з нетерпінням чекаємо протистоянь, адже цікаво, чи заб'є Яремчук «Динамо», чи зможе Вернидуб забрати очки в «Шахтаря», чи вдасться гірникам повторити сенсації минулого року та чи вийде у киян взяти реванш у «Барси» за минулорічні поразки.

Фото: GettyImages

Другие посты блога

Все посты