Tribuna/Футбол/Блоги/ФутБлог/ТОП-5 футбольних подій квітня

ТОП-5 футбольних подій квітня

Вашій увазі 5 найважливіших подій зі світу футболу за квітень.

Блог — ФутБлог
30 апреля 2017, 15:42
2
ТОП-5 футбольних подій квітня

Підходить до завершення найцікавіший та найдраматичніший футбольний місяць, який подарував дуже багато цікавих поєдинків, емоцій та вражень, котрі важко передати словами. Але я все ж спробую. Подій і справді було багато, але були ті, котрі стали особливими та вже увійшли в історію.

 

Неочікуваний півфіналіст

На початку сезону ніхто не здогадувався про те, що французький "Монако" зможе не лише чинити опір провідним європейським командам, а й перегравати їх. Лідер Чемпіонату Франції вправно розібрався з грізними "Манчестер Сіті" та "Борусією" Дортмунд. Як результат "монегаски" гратимуть в півфіналі Ліги Чемпіонів проти "Ювентусу". Це можна розцінювати, як утопію, але цілком можливо, що Леонарду Жардім цьогоріч зможе стати тріумфатором найціннішого європейського турніру. З нестримними Мбаппе та Фалькао в атаці, "Монако" має величезні шанси, щоб завоювати один із бажаних трофеїв (Чемпіонат Франції або Лігу Чемпіонів).

 

 

"Злива" футбольних рекордів

Футбол - дивовижний вид спорту, адже на футбольному полі ми часто бачимо, як професіонали ставлять нові рекорди, перевершуючи попередні. В квітні ми мали змогу спостерігати за тим, як Кріштіану Роналду забиває свій 100-й гол в Лізі Чемпіонів, а Мессі 500-й м'яч за "Барселону" та ще й в якому матчі, втім про нього трохи пізніше. Вболівальники спостерігали за тим, як Серхіо Рамос заробив рекордну кількість вилучень (22) та за іншими рекордами, котрі зацікавили футбольного глядача.

 

 

"Реал" 2-3 "Барселона"

"Ель-класико" завжди високо цінувалося спортивними критиками, журналістами та вболівальниками з усього світу, але цьогорічний поєдинок, в якому зустрілись гранди іспанського футболу мав особливий відтінок по-справжньому неймовірного футбольного спектаклю. Якщо "Барса" програє, то втрачає усі шанси на здобуття титулу Чемпіона Іспанії та повністю провалює сезон, якщо ж перемагають "вершкові", то забезпечують собі бажаний трофей. Цікаво, що "синьо-гранатові" не могли розраховувати на Неймара, котрий пропускав матч через дискваліфікацію. Заміну лідеру було знайти непросто, адже футболісти, які завжди готові були замінити бразильця травмовані. Все ж на полі з'явився Алькасер, який, відверто кажучи, не вразив. "Ель-класико" стало найважливішою подією квітня, адже гру, яку показали обидві команди заслуговує оплесків. Забито багато голів, встановлено кілька неймовірних рекордів, про котрі вже згадувалося раніше й повернення інтриги боротьбі за цьогорічне чемпіонство. Хто дивився іспанське класичне, той назавжди запам'ятає цю подію, яка вже стала історичною. 

 

Канте та Аллі - футболісти року в АПЛ

Цьогоріч легко було спрогнозувати, хто отримає звання Кращого футболіста року в Прем'єр-лізі, адже опорний півзахисник "Челсі" Н'голо Канте проводить вже 2-й неймовірний сезон в найсильнішому чемпіонаті Європи. Його вдалі дії все кажуть самі за себе. Цікаво й те, що Канте має гарну змогу вдруге поспіль виграти Чемпіонат Англії, і ще й в складі двох різних команд. Французу всього 26 років, тому найбільші його перемоги ще попереду. 

Деле Аллі став кращим молодим футболістом англійської Прем'єр-ліги і цей факт не є дивним, адже 21-річний гравець збірної Англії за 1 неповний сезон забив 16 голів та віддав 5 гольових передач. Неймовірна статистика, як для півзахисника. Спостерігати за грою молодого таланту одне задоволення. Його дриблінг, передачі та удари захоплюють. Дивлячись на те, як зараз виступає Аллі, можна впевнено заявляти, що збірній Англії не потрібно хвилюватись за своє майбутнє.

 

Квітневі англійські протистояння

Кожен матч в англійській Прем'єр-лізі безперечно тримає в напрузі, але є в Англії ті матчі, яких чекають абсолютно всі. Безліч таких поєдинків припали саме на квітень. За період цього місяця відбулися такі протистояння: "Манчестер Юнайтед" - "Челсі", "Челсі" - "Манчестер Сіті", "Манчестер Сіті" - "Манчестер Юнайтед", "Арсенал" - "Манчестер Сіті" та інші. Гріх не відзначити дербі між двома мерсисайдськими футбольними клубами "Ліверпулем" та "Евертоном" та матчі за участі лідерів Чемпіонату Англії проти "Лестера" (діючого чемпіона). Вищеназвані матчі тримали в напрузі та збирали повні трибуни, адже в народі їх прийнято називати "історичними". Але й це ще не все, в останній день квітня 30-ого квітня зіграє перетендент на чемпіонство "Тоттенгем" та його вічний суперник лондонський "Арсенал", тому не пропустіть цікаву футбольну битву.

 

 

Квітень порадував неймовірними матчами та різноманітними подіями навколо футбольного світу. На нас чекає не менш захоплюючий травень, в якому вирішуватиметься, хто стане тріумфатором свого чемпіонату та кубку, хто ж ті 2 фіналіста Ліги Чемпіонів та хто побореться за титул Ліги Європи. Буде гаряче!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

А что Озил?
24 февраля 2017, 01:08
Ефект «Мане»
12 февраля 2017, 14:00
Все посты