Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Піти Неможна Залишити

Піти Неможна Залишити

Назва це не повна неграмотність автора, а спогад про часи ще Російської імперії коли увязнених могли або помилувати або відправиити на шибеницю завдяки одній комі в фразі «казнить незьзя помиловать».

Автор — Українець
15 мая 2016, 01:54

Аналогічну систематизацію я вирішив застосувати для гравців Мілана. Команда ще має шанс на єврокубки, але для цього потрібно перемагати Ювентус, а склад потрібно почистити від непотрібу, який в ньому є.

Отож поїхали.

Воротарі.

Джанлуїджі Доннарума. Контракт до 2018 року (тут і далі дані з http://www.transfermarkt.co.uk/ ). Наймолодший основний воротар в історії команди і майбутнє Мілана та збірної Італії на найближчі 20 років. Стабільний, хоч і пропустив немало, але там більше претензій до захисту, «його» голів одиниці. В 17 років витіснити одного з найсильніших воротарів Іспанії зі складу (хай і при довірі повній тренера) дорогого коштує. ЗАЛИШИТИ.

Дієго Лопес. Контракт до 2018 року. Провалив конкуренцію молодому воротарю, не заграв як того чекали від нього всі, хоч приходив в статусі зірки. З врахуванням того, що за нього можна буде виручити певні кошти та інвестувати їх в трансфери варто попрощатися. ПІТИ.

Крістіан Аббьяті. Контракт закінчується в кінці сезону. Хотів написати, що такий ветеран для підстраховки Джанлуїджі завжди знадобиться, та й навчити зможе, але Крістіан оголосив про   завершення кар’єри. ПІТИ.

Захисники

Алессіо Романьолі. Контракт до 2020 року. Скажу просто – найнадійніший центрбек команди. Так, десь були помилки, але йому лише 21 рік і це перший сезон в команді з партнерами, які постійно змінювалися. ЗАЛИШИТИ.

Крістіан Сапата. Контракт до кінця сезону. Хоч і грав не завжди, здебільшого програючи конкуренцію Алексу чи Мексесу в парі з Романьолі, але грав надійно. Особливих претензій особисто в мене нема і як третього захисника хоча б я його бачу в команді. ЗАЛИШИТИ.

Родріго Елі. Контракт до 2019 року. В Авелліно він був найкращим, але серія А це на кілька рівнів вище. Кілька помилок і Елі вже не потрапляв навіть в заявку. Я б дав шанс і залишив принаймні на збори, відправити в оренду завжди можна, а отримати гравця хорошого гатунку хіба що за великі гроші. ЗАЛИШИТИ.

Алекс. Контракт докінця сезону. Провальний сезон для бразильця, який ознаменувався величезною кількістю грубих помилок, обрізок, які коштували команді очок, і можуть призвести до чергового непотрапляння навіть в Лігу Європи. ПІТИ

Філіпп Мексес. Контракт до кінця сезону. Його вже не мало бути в команді, але по проханню Сільвіо Берлусконі Сініша Міхайлович пішов на те, аби продовжити контракт на сезон. Гравець, який незважаючи на іноді феноменальні голи надійністю в захисті не відзначається і команді не потрібен. ПІТИ.

Стефан Сіміч. Контракт до 2018 року. Скажу чесно, хотів би побачити Стефана в грі. Покищо він далеко за спинами партнерів на лавці, проте вже наступний сезон може все змінити. З того, що чув та бачив дуже талановитий захисник, хтозна, може в пару до 21-річного Романьолі потрапить його одноліток Сіміч? ЗАЛИШИТИ.

Лука Антонеллі. Контракт до 2018 року. Єдиний чистий лівий захисник. Грає стабільно в захисті і непогано підключався до атак россонері. Не бачу причин особливих його продавати/віддавати в оренду. ЗАЛИШИТИ.

Іньяціо Абате. Контракт до 2019 року. Один з тих, хто себе вичерпав і кому є заміна вже зараз в складі Мілана. Доки за нього можна виручити більш-менш адекватні гроші варто продавати. ПІТИ.

Маттіа Де Шильйо. Контракт до 2018 року. Цей гравець – майбутнє россонері. Незважаючи на травми саме Маттіа заслуговує на місце стартового правого/лівого/центрального захисника. ЗАЛИШИТИ.

Давіде Калабрія. Контракт до 2020 року. Разом з Маттіа Де Шильйо, Алессіо Романьолі та Джанлуїджі Доннарумою цей гравець – майбутнє Мілана на найближчі років 15-20. Він вже встиг зіграти 5 ігор в сезоні і тільки продовжуває прогресувати величезними кроками. ЗАЛИШИТИ.

Півзахисники

Ріккардо Монтоліво. Контракт до кінця сезону. Такий «капітан» команді не потрібен. Провальний сезон і не перший в виконанні Ріккардо. Не бачу сенсу продовжувати контракт при наявності молодих гравців. ПІТИ!ПІТИ!!!!!

Андреа Бертолаччі. Контракт до 2019 року. Покищо не реалізував себе навіть на 50% потенціалу. Можливо, причина тому те, що здебільшого виходив на заміну. Але те, що це гравець високого класу видно неозброєним оком. ЗАЛИШИТИ.

Юрай Куцка. Контракт до 2019 року. Чи не головна рушійна сила атак суперника саме словацький півзахисник россонері. Повністю витіснив з складу здавалося незамінного Де Йонга. Ключовий центральний півзахисник команди. ЗАЛИШИТИ.

Андреа Полі. Контракт до 2017 року. Так, дуже працьовитий, але таких і ще кращих навіть в академії россонері є багато, тому на мою думку з Андреа варто прощатися. ПІТИ.

Хосе Маурі. Контракт до 2019 року. Талановитий гравець середини поля який якщо легко замінить Куцку чи Монтоліво. Можливо покищо забагато браку, але хлопцю лише 20 років буде, а в команді він перший сезон. ЗАЛИШИТИ.

Мануель Локателлі. Контракт до 2018 року. Молодий перспективний центральний півзахисник. Покищо більше не можна нічого сказати. В складі команди повинен бути хтось, хто зможе освіжити її, чого це не може бути Мануель? ЗАЛИШИТИ.

Джакомо Бонавентура. Контракт до 2019 року. Просто кращий гравець півзахисту, якщо не команди в цілому в сезоні. Ну і майбутнє россонері. ЗАЛИШИТИ.

Кевін-Прінс Боатенг. Контракт до кінця сезону. Скажу чесно, я так і не зрозумів, навіщо його брали і чия це була ідея. ПІТИ.

Жеремі Менез. Контракт до 2017 року. Так, травми, так відновився лише під кінець сезону. Але навіть тоді не став тим гравцем, яким був і який потрібен россонері. ПІТИ.

Кейсуке Хонда. Контракт до 2017 року Начебто все почало налагоджуватися на початку сезону у Кейсуке, але 90% матчів він проводить так блідо та сіро що краще не впускати на поле. ПІТИ.

Нападники

Карлос Бакка. Контракт до 2019 року. Єдина світла пляма в нападі россонері. Третій нападник серії А в дебютному сезоні, що дорогого вартує. ЗАЛИШИТИ.

МБайє Ньянг. Контракт до 2019 року. Якби давали приз найбільш прогресуючому гравцю я б без роздумів віддав йогоМ’Байє. Ще нещодавно він скандалив і був на перших сторінках з неприємними інцидентами, а тут перетворився в гравця, який став чи не гравцем старту витіснивши Адріано та Балотеллі. Прикра травма зіпсувала сезон, але є шанс зіграти в фіналі Кубка Італії.  ЗАЛИШИТИ.

Луіс Адріано. Контракт до 2020 року. Не провальний трансфер, бували і гірші, але себе не виправдовує. Якщо чутки про зацікавленість китайських клубів в Луїсі правда то варто продавати. ПІТИ.

Маріо Балотеллі. Контракт до кінця сезону. Просто провалив чи не останню можливість закріпитися в сильній команді. ПІТИ.

На замітку з оренди та Прімавери: Жерсон Вергара (ЦЗ), Габріель (ГК), Андрей Модіч (ЦП), Сімоне Верді (АПЗ), Стефан Ель-Шаараві (ЛПЗ), Сусо (ППЗ), Іван Де Сантіс (ЦЗ), Алессандро Мастальї (ЦП), Патрік Кутроне (Ф), Давіде Ді Мольфетта (ЛПЗ), Андреа Петанья (Ф)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты