Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Люксембургська ганьба: про гру збірної і Михайла Фоменка

Люксембургська ганьба: про гру збірної і Михайла Фоменка

Знаєте чого тепер вирішив написати про цей ганебний матч? Якби писав зразу по закінченні матчу, наступного дня чи навіть через два-три дня замість осмислених думок тут би був суцільний енноетажний мат.

Автор — Українець
19 июня 2015, 21:43
2

Настільки слабкої, безпомічної, кволої гри, як була проти Люксембурга я не пригадаю проти жодної команди. Навіть іспанцям могли забивати і моменти створювали. А тут, в грі, яка мала закінчуватися черговою феєрією на Арені-Львів ми вимучили, так, саме вимучили, перемогу з рахунком 3:0.

Можна було багато статусів брати копіювати, я лише два взяв. Вони все покажуть.

Отож, якими були очікування перед грою. Найкраще це описав в своєму статусі ДНЕПРовец:

#сборная Украины - #сборная Люксембурга  Очень доставляют мнения и комментарии экспертов/игроков о том, что вполноги играть с Люксембургом не стОит, что нужно выложиться по максимуму, что это неудобный соперник и в последние годы они подтянули свою игру и прочий бред... Ну вы реально смеётесь что-ли? Этих разговоров априори быть не должно, вы играете с деревней. Здесь нужно садится и спокойносмотреть матч на расслабоне. Ну а если потеряют очки, то нет места такой нашей сборной на Евро. Вот и все комментарии к этому матчу. А всё это бла-бла-бла - чушь. Зачем эта заранее постеленная солома?

Ну справді, хіба Люксембург сильніший за Мальту, Сан-Марино яке ми в минулому розіграші обіграли з загальним рахунком 17:0, на секундочку,  Ліхтенштейна, Гібралтара.... Чи може проблема в тренерові команди, який на матч з ТАКОЮ командою випускає ТРИ ОПОРНИКИ!!!!!!!!!! Це до другого статусу, який написав користувач Swan:

#Михаил Фоменко тактический "гений". Играем подачами, но выпускает Кравца. Играем с Люксембургом, но с 3 опорниками. Почему не сыграть в 2 нападающих? Почему не выпустить мощных Селезнева или Будковского? Почему вместо Степаненко не поставить Рыбалку у которого с пасом дела лучше? Слишком много почему...

Просто нічого додати. Ну хіба що претензії щодо невнесення в заявку Ксьонза і Малишева, разом з невикликом Хомченовського, Громова, Малиновського. І не потрібно говорити, що вони свій рівень не показували-за десять-двадцять хвилин заміни в товариських матчах не особливо і покажеш, а це був РЕАЛЬНИЙ шанс показати себе, але у нас тренер-боягуз і керівництво ФФУ, яке не здатне змінити його.

На виході маємо Арена-Львів, яка освистувала національну збірну, що я ніколи не чув, як і на Україні, ганебну гру, відскок в першому таймі, коли мали пропускати, але стійка зіграла за нас і величезний фарт в другому, завдяки якому вимучили перемогу. Гри не було. Такими темпами залишається лише сподіватися на те, що шість команд, які вище нас в таблиці команд, які займають треті місця, втратять місця, а ми наберемо максимум очок, інакше з нашим щастям Нідерланди світять нам в плей-офф........  

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты