Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Про рішення Анчелотті, звільнення Індзагі та Міхайлович в якості тренера

Про рішення Анчелотті, звільнення Індзагі та Міхайлович в якості тренера

Карло Анчелотті ще до 3 червня (кінцевої дати прийняття рішення) дав Мілану знати, що в наступному сезоні на нього розраховувати не варто.

Автор — Українець
4 июня 2015, 16:55
13

В твіттері Карло подякував за підтримку і побажав удачі, сказавши, що йому потрібно трохи відпочити. При цьому він не казав, що, приміром, наступного року не зможе очолити Мілан.

Керівництво ж россонері взяло і звільнило Філіппо Індзагі. Людину, яка витягнула з ями команду і ледь не подарувала їй лігу Європи в минулому сезоні і якій лише епідемія травм завадила показати нормальний результат в цьому сезоні. Знаєте, контракт у Філіппо Індзагі закінчувався в 2016 році. Невже не можна було почекати ОДИН сезон? Потрібно було звільняти просто зараз? При тому, що з реально сильних і доступних тренері лише ради Юргена Клоппа (на довгострокову перспективу і відмову від Анчелотті) можна робити ставку.

Наразі практично на 100 відсотків вирішено, хто буде наступником Індзагі. Це Сініша Михайлович. Знаєте, я от чесно не розумію чого Сініша йде з Сампдорії, де він побудував просто чудову команду, практично вивів її в єврокубки і мав чудові перспективи. Тим паче незрозуміло, навіщо Сініші Мілан, а не Наполі той же, який буде грати в єврокубках.

Пояснити це можна лише одним: Михайлович отримав гарантії щодо того, що будуть проводитися такі трансфери, які йому потрібні. Щоправда, тут виникає питання: а що заважало дати такі самі кошти Філіппо Індзагі на проведення трансферів? Може річ в чомусь іншому? Цього я не знаю.

Ще два фактори мене турбують в кандидатурі Сініші Михайловича. Перший, це те, як його прийме Curva Sud, яка досить позитивно прийняла Піппо, але екс-гравця Інтера може не прийняти, а з нею варто рахуватися. Другий це те, що Сініша може стати жертвою Берлусконі, якщо в команді щось піде не так. Адже в Мілані якщо щось не так то завжди винен тренер.

Наостанок хотілося б побажати Сініші удачі на тренерському мостику Мілана, а команді радувати своїх прихильників гарними результатами.

Щодо решти кандидатур, які розглядалися Міланом в якості нового коуча то це Андре Віллаш-Боаш, Крістіан Броккі, Вінченцо Монтелла, Роберто Донадоні та Унаі Емері.

PS: як повідомляє http://www.milannews.it/ про призначення Михайловича тренером може бути оголошено вже сьогодні.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты