Tribuna/Баскетбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Лейкерс: драфт-2015

Лейкерс: драфт-2015

В ніч з 19 на 20 травня відбулася драфт-лотерея. Її результати для Лейкерс назвати просто вдалими неможна. Піднятися на дві сходинки і замість четвертого піку отримати другий це просто ШИКАРНО! Так, можна було отримати перший пік, але зважаючи на те, що пік захищений ТОП-5 лише другий пік це відмінно! Дозволю собі поміркувати на рахунок можливих виборів Лейкерс. Зважаючи на геніальні рішення Міннесоти першим піком може бути хто завгодно від Еммануеля Мудіая до Джастіса Уінслоу. У Лейкерс зараз проблемними є практично всі позиції крім ПГ і СГ. також досить сильно вкомплектована позиція 4...

Автор — Українець
20 мая 2015, 21:05

В ніч з 19 на 20 травня відбулася драфт-лотерея. Її результати для Лейкерс назвати просто вдалими неможна. Піднятися на дві сходинки і замість четвертого піку отримати другий це просто ШИКАРНО! Так, можна було отримати перший пік, але зважаючи на те, що пік захищений ТОП-5 лише другий пік це відмінно!

Дозволю собі поміркувати на рахунок можливих виборів Лейкерс. Зважаючи на рішення Міннесоти першим піком може бути хто завгодно від Еммануеля Мудіая до Джастіса Уінслоу.

У Лейкерс зараз проблемними є практично всі позиції крім ПГ і СГ. також досить сильно вкомплектована позиція 4 номера. А от позиції ЛФ і Ц провисають. Отже кілька варіантів кого вибирати для Лейкерс.

Варіант 1. Карл-Ентоні Таунс/Джаліл Окафур. Якщо Міннесота хоче грати то їй потрібен якісний великий гравець. З того, що бачив по Таунсу та Окафуру я б віддав перевагу Джалілу. Як варіант, якщо не піде першим піком може посилити серйозно команду.

Варіант 2. Джастіс Уінслоу це те, що лікар прописав Лейкерс на позиції третього номера. Зараз він випав з ТОП-5 основних мокків, але з усіх ЛФ він ідеальний варіант - захист, атака (особливо атака, 51,6% 2-очкових, 41,4% 3-очкових і загальний відсоток 48,5) у нього поставлені ідеально, плюс немало як для гравця з зростом 6'8 підбирає - 6,5 підборів.  

Варіант 3. Д'Анжело Рассел, Еммануель Мудіай. Чесно скажу, з такою грою Джордана Кларксона варіанти чисто теоретичні. Можливо є якийсь шанс бути вибраним у Рассела, все таки він комбогард, ніхто не вибере незрозуміло де гравшого Мудіая коли є можливість вибрати кращого.

Варіант 4. Уіллі Коллі-Стейн, Крістапс Порзінгіс. Це варіанти по-перше запасні, по-друге дуже малоймовірні. Падати заради них в район 5-6 піка можна, але чи отримає команда компенсацію, яка перекриє умовного Окафура або Уінслоу? Тут треба дуже сильно поміркувати, якщо будуть пропозиції. Хоча самі по ігровим якостям дуже хороші гравці.

За місяць відбудеться драфт, на якому, не виключено, побачимо того, хто згодом замінить Кобе  в якості лідера Лейкерс.

   P.S. Про пік № 27 і можливі варіанти не пишу, бо неодноразово вже бувало, що гравці ТОП-10 попередніх мокків опинялися в третьому десятку вибраних (Саллінджер, наприклад). Тому тут лише про другий пік йде мова. 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты