Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Кілька запитань до Філіппо Індзагі

Кілька запитань до Філіппо Індзагі

Черговий невиразний матч россонері з незадовільним результатом наштовхнув мене на те, що потрібно спробувати розібратися в причинах невдач.

Автор — Українець
10 марта 2015, 14:27
2

 

Черговий невиразний матч россонері з незадовільним результатом наштовхнув мене на те, що потрібно спробувати розібратися в причинах невдач.

Раніше можна було на нефарт чи травми списувати, але настав час задати питання головному тренеру россонері Філіппо Індзагі. Особисто в мене таких питань набралося вже чимало за останні два місяці. При цьому я не прихильник запрошення по завершенні сезону нового тренера, ба навіть більше, думаю що Піппо потрібно дати час.

Отож по порядку:

Що робить в складі пожежник Бонера? Я, звичайно, все розумію, але ставити найбільшого пожежника (ну, Мексес ще такий) в старт при здоровому Абате це як мінімум незрозуміло. Або в центр захисту чи на лівий фланг захисту замість когось, як бувало не раз. Пожеж з його позицій регулярно чимало буває.

Чого не грає Марко Ван Гінкель? Чого один з кращих опорників россонері не грає при тому, що часто вилітають Де Йонг з Монтоліво для мене загадка. Я розумію, коли були травми у Марко і він відновлювався, але чого в решті поєдинків виходять Мунтарі, Полі або Бонавентура, але не він?????  

Алессіо Черчі на фланзі це що??? Ні, я все розумію, тактика, стратегія, але так нераціонально використовувати Алессіо ще, мабуть, ніхто не міг. Я не стратег і не тактик видатний і до Піппо мені далеко, але так використовувати Черчі думаю нераціонально. З його гри під нападником було б більше користі. Ну а про виходи на 5 хвилин в кінці матчу це не смішно навіть. Мало того, що гравець, яким би класним він не був не встигне ввійти в гру, та й мікроклімат в команді порушуватиметься, адже Черчі претендент на місце в старті.

Де командна гра в атаці? Мабуть, найболючіше питання. При наявності Менеза, Черчі, Бонавентури, Дестро, Пацціні в яких би комбінаціях вони не виходили КОМАНДНОЇ ГРИ НЕ НЕМА! Складається таке враження, що на тренуваннях вони роблять одне, а в грі інше. Тут два варіанта: або Індзагі не може донести свої думки до команди, або тренера плавлять. Що перший, що другий варіант м'яко кажучи погані. Можливо, Піппо варто задуматися над цим?

Безліч травмованих. Причина? Ще кілька років тому МіланЛаб славилася на весь світ тим, що продовжувала спортивне життя ветеранам, які захищали кольори россонері. Останні 3-4 роки "славиться" тільки тим, що там постійно перебуває половина, якщо не більше, основи россонері. В чому причина незрозуміло. Але зважаючи на те, що дуже багато травм м'язового характеру напрошується висновок, що все через перенапруження на тренуваннях.  

Де стабільний центр захисту??? Центр захисту чи не найважливіша ланка в команді в принципі, якщо вона стабільна то і результати можуть бути відповідними. Наразі найсильнішими центрбеками Мілана є пара Рамі-Алекс. Але матчів, коли вони зіграли разом не так і багато. То Алекс травмований/дискваліфікований, то Рамі, або навіть і Алекс і Рамі здорові, але Рамі грав кілька матчів не в центрі, а справа на фланзі. Тому про результати, коли в центрі грали і Палетта, і Боккетті, і Бонера, і Мексес, і навіть Сапата важко думати. Тут питання до тренера.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты