Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Мілан, трансфери зими 14/15: (підсумки)

Мілан, трансфери зими 14/15: (підсумки)

Закінчилося зимове трансферне вікно, час підбити його підсумки. Слід зазначити, що настільки вдалими за такі невеликі гроші вже давно не були трансфери. Тож лисому чорту Галліані потрібно сказати велике спасибі. Отож по порядку. Здійснені трансфери: Фернандо Торрес, Алессіо Черчі, Сусо, Лука Антонеллі, Сальваторе Боккетті, Маттіа Дестро, Габріель Палетта, Езекіль Муньос (влітку). За всі трансфери Мілан заплатив менше п’яти мільйонів. Торрес дістався безкоштовно, обмін на Черчі теж без доплат, команди лише платитимуть зарплати їх (Мілан Торреса, Атлетіко Черчі), за Сусо заплатили 1...

Автор — Українець
3 февраля 2015, 21:33
4

Закінчилося зимове трансферне вікно, час підбити його підсумки. Слід зазначити, що настільки вдалими за такі невеликі гроші вже давно не були трансфери. Тож Галліані потрібно сказати велике спасибі. Отож по порядку.

Здійснені трансфери:Фернандо Торрес, Алессіо Черчі, Сусо, Лука Антонеллі, Сальваторе Боккетті, Маттіа Дестро, Габріель Палетта, Езекіль Муньос (влітку). За всі трансфери Мілан заплатив менше п'яти мільйонів. Торрес дістався безкоштовно, обмін на Черчі теж без доплат, команди лише платитимуть зарплати їх (Мілан Торреса, Атлетіко Черчі), за Сусо заплатили 1 мільйон фунтів, за Антонеллі 4,5 мільйони двома траншами, за Дестро по різним даним 0,5-0,7 мільйонів за оренду з правом викупу за 16 при стартових 2 мільйонів за оренду та 20 мільйонів опції ОБОВЯЗКОВОГО викупу. Нема даних по оренді Боккетті, але навряд чи там буде велика сума. Ну і Муньоз приєднається влітку до россонері безкоштовно, хоча потрібен зараз. Чого Дзампаріні воліє нічого не отримати за його трансфер - питання відкрите.

Нажаль, зірвалася угода по переходу Базеллі та Лоді в стан россонері. проте я б не став надто засмучуватися і дав зіграти 20 ігор Марко ван Гінкелю і викупив його (опція обов'язкового  викупу, якщо марко зіграє 20 і більше ігор у всіх турнірах за Мілан). Ну і почав роботу над продовженням контрактів з Джампаоло Пацціні, Іньяціо Абате та Найджелом де Йонгом, можливо з Пабло Армеро та Майклом Ессьєном. По Ван Гінкелю сказав, рещта (Аббьяті, Бонера, Мексес) вже не тягнуть. Якщо Дестро заграє на рівні то викупляти однозначно, Боккетті не обов'язково.

Покинули команду Ріккардо Сапонара (Емполі), М'байє Ньянг (Дженоа), Фернандо Торрес (Атлетико).

За зимову трансферну кампанію Галліані можна поставити тверду четвірку, якби ще був півзахисник, то була б п'ятірка.

Всім, кому не шкода плюси та коментарі GRAZIE

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты