Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Мілан, трансфери зими 14/15: чутки, здійснені трансфери, хто може покинути команду (оновлено)

Мілан, трансфери зими 14/15: чутки, здійснені трансфери, хто може покинути команду (оновлено)

Менше тижня пройшло з часу публікації останньої статті. так як чуток ходить багато я вирішив знову оновити статтю, чуток багато

Автор — Українець
27 января 2015, 17:46
9

Здійснені трансфери. Маттіа Дестро, Сальваторе Бокетті. Як повідомляють спортагентства, а в першу чергу офіційний сайт Мілана оренда за 700 тисяч євро з правом викупу за 16,5 мільйонів. Якщо правда, то чудова операція лисого чорта Галліані. Сальваторе Бокетті прибув в оренду з Спартака з правом викупу

Трансферні чутки. Новина номер один така:Сільвіо Берлусконі хоче звільнити з посади головного тренера Філіппо Індзагі і призначити на його місце  Лучано Спалетті.  Скажу відразу свою думку, це буде найбільша помилка Берлусконі за майже тридцять років при керівництві россонері. По-перше Спалетті не прийде без гарантованих мінімум 100 мільйонів на трансфери. По-друге, чого не виділити гроші на трансфери Індзагі, щоб він також міг будувати команду по своєму, а йому потрібно вдвічі менше на 4 гравців (форвард, лівий захисник, центральний захисник, опорний півзахисник). Так, в мене також є питання до Піппо, зокрема: чого виходить в старті пожежник Бонера; де обіцяна гра за схемою 4-2-3-1; чого зі старту грає мертвий Бонавентура, а не Черчі, Сусо, або Пацціні; чого не награється ІМХО ідеальна пара центрбеків Рамі-Алекс тошо, але я вірю в Індзагі-тренера.

Щодо можливих переходів, то сьогодні вирішальна зустріч з приводу переходу Маттіа Дестро, як стверджує офіційний сайт Мілана Дестро заявив, що хоче перейти в стан россонері. Серед інших трансферів начебто вже в січні Езекіль Муньос з Палермо може стати гравцем россонері. Також ведуться перемовини з Лукою Антонеллі (Дженоа) та Пауліно, Мохаммедом Салахом (Челсі), Аделем Таарабтом (КПР). Подейкують, що міг бути варіант обміну Армеро-Освальдо, проте з приходом Бокетті він став неактуальним і на обмін один варіант: Армеро-Антонеллі. Також цікавилися россонері Паоло де Чельє Покинути россонері можуть Джампаоло Пацціні, яким цікавиться Парма та Майкл Ессьєн (Істанбулспор).

Окрім цього Мілан, швидш за все, не буде продовжувати співпрацю з Філіппом Мексесом, а Адель Таарабт перейде в Мілан тільки якщо россонері пробються в півфінал Кубку Італії (гра з Лаціо сьогодні о 21:45)

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты