Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Платіні проти млинів

Платіні проти млинів

Зразу поясню чого така назва. Я поважаю Мішеля Платіні в якості гравця, вважаю його одним з кращих гравців його епохи. Але як функціонер та очільник УЄФА він ніякий і робить безглуздіші речі, ніч Дон Кіхот Сервантеса.

Автор — Українець
29 декабря 2014, 20:47
2

 

Скажіть, будь ласка, скільки можна ігнорувати проблему фіксації забитих голів? Це те, що очільник УЄФА повинен першим почати, якщо до очільника ФІФА Блаттера не доходить. Вже навіть Італія запропонувала свою країну як місце для експерименту, а пан Платіні мовчить і ні пари з вуст. Напрошується висновок, що така ситуація, без введення цієї системи йому якимось чином вигідна. УЄФА ж повинна дбати про своїх членів, а пан Платіні робить навпаки. Дивно.

Пан Платіні схоже є прихильником хокею чи регбі, про що свідчить його ініціатива ввести білі карточки . Начебто нічого кримінального, але ви уявіть, що йде 89 хвилина матчу Інтер-Мілан, когось з гравців однієї чи іншої команди такою карточкою вилучають "на 5 чи 10 хвилин" і інша команда за допомогою такої переваги отримує позитивний для себе результат. Скандал на всю Італію та щирі побажання здоров'я Платіні забезпечено.

 Ще Мішель Платіні вважає всіх телеглядачів дурнями . Це як мінімум. Скажіть, хто не знає правила офсайду? Те, що різні арбітри по різному трактують справа тридцять дев'ята, але глядачі, які все життя дивляться футбол не сплутають офсайд і аут. Пане Платіні, чи не завеликої Ви про себе думки???

Коли вводилося правило фінансового феєр-плей я був одним з тих, хто сумнівався в його доцільності. Час показав, що був правий. Від фінансового феєр-плей страждають команди на зразок Астри або ЧФР, а не ті, які в одне трансферне вікно тратять більше, ніж коштує весь чемпіонат Румунії. ПСЖ, Челсі, Манчестер Сіті, Барселона, Реал, всі вони не відчули навіть подиху ФФП. Натомість італійські клуби, які намагаються йому відповідати, не можуть змагатися з вищеперерахованими командами, внаслідок чого всі таланти йдуть або не в Італію, або з Італії. Стосується це не лише Італії, а й більшості команд Ліги1, Бундесліги, Прімери, особливо це стосується сильних команд УПЛ, ередівізії, які, особливо команди з ередівізії, регулярно продають своїх кращих гравців за копійки в гранди, бо повинні відповідати ФФП.  А чи не забагато негативу в фінансовому феєр-плей? Думаю, що якби повернути все так, як було то європейський футбол виграв би, був більш конкурентоздатним

Мішель Платіні хотів зробити добру справу, мабуть, але, як виявилося, він просто бореться з млинами, які шкоди не несуть. Час схаменутися, доки ще не запізно, бо час вже пішов. Платіні та Блаттера згадують незлим тихим словом мабуть всі вболівальники за те, що вони нічого не роблять, а лише як Дон Кіхот та Санчо Пансо борються з млинами.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты