Tribuna/Баскетбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Аналіз драфту для Лейкерс

Аналіз драфту для Лейкерс

Після драфту прийнято підвотити певні підсумки. Я вирішив їх підвести для Лейкерс. І того що вони вибрали Святослава і того що є їх вболівальником. Отож поїхали. 25 піком Лейкерс вибрали гравця який може закрити дві позиції важкого форварда і центрового Морітца Вагнера. Скажу так, хоч ESPN пише що він аналог Келлі Олініка швидше це Кайл Кузма-2. Так само небезпечний з дистанції і четвертий номер більше. Його вибір і ростер в цілому озерних передбачає ряд трейдів. Можливо це буде трейд за участю Вагнера, можливо Рендла. Навряд чи Кузму віддадуть, особливо з Рендлом або іншим трейдом. За великим...

Автор — Українець
22 июня 2018, 15:57
Аналіз драфту для Лейкерс

Після драфту прийнято підвотити певні підсумки. Я вирішив їх підвести для Лейкерс. І того що вони вибрали Святослава і того що є їх вболівальником.

Отож поїхали.

25 піком Лейкерс вибрали гравця який може закрити дві позиції важкого форварда і центрового Морітца Вагнера. Скажу так, хоч ESPN пише що він аналог Келлі Олініка швидше це Кайл Кузма-2.  Так само небезпечний з дистанції і четвертий номер більше.  Його вибір і ростер в цілому озерних передбачає ряд трейдів. Можливо це буде трейд за участю Вагнера, можливо Рендла. Навряд чи Кузму віддадуть, особливо з Рендлом або іншим трейдом.  За великим рахунком ЛАЛ вижали максимум з того що могли.

39 пік ЛАЛ купили в Філадельфії в обмін на грошову компенсацію і майбутній пік.  Під ним вибрали  третього номера Ісаака Бонга. Зважаючи на те, що Бонга з Німеччини хтозна будуть підписувати його чи ні. Неочевидний вибір.

Під 47 піком Лейкерс вибрали Святослава Михайлюка. Мені як вболівальнику ЛАЛ з майже двадцятирічним стажем надзвичайно приємно бачити Святослава в футболці Лейкерс. Якщо  слова тренера   Джейхоукс Білла Селфа про те, що Святослав і ЛАЛ були зацікавлені в співпраці правда то навряд йому в погоні за Джорджем/Ленардом/Леброном загрожує піти в іншу команду особливо враховуючи дефіцит гравців на позиції 2 номера і шутерів в принципі.

Окрім того Лейкерс підпишуть контракти з не вибраними на драфт Маліком Ньюменом та Джоелом Беррі ІІ (свінгмен та пойнтгард відповідно).

Дуже цікавим тепер є ростер Лейкерс. Гарантовані контракти мають Денг (якого напевно будуть старатися позбутися), Болл, Брендон Інгрем, Кузма, Харт. Негарантовані Зубац, Енніс і Брайант. Решта, окрім Рендла і Томаса це не актив а радше пасив. Хіба що з Бруком Лопесом якщо домовляться за адекватну зарплату можна ще продовжити.

В такій ситуації навряд чи Святослав буде зайвим в ростері.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты