Tribuna/Баскетбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Лейкерс: знову злив сезону?

Лейкерс: знову злив сезону?

Схоже, що в Лейкерс нарешті прийшли зміни. Проте прийшли не тоді, коли потрібно, в міжсезоння, а посередині його. Все це наштовхує на думки, що команда ще раз зливатиме сезон. Про них розмірковує Українець.

Автор — Українець
26 февраля 2017, 23:19
6

Звільнення Басса-молодшого та Мітча Капчака. Якщо по першому нема жодних питань, він частіше заважав ніж допомагав Лейкерс то звільнення Мітча Капчака, на мою думку, є великою помилкою. Він залучив до команди Кріса Пола і він би грав в ЛАЛ а не ЛАК якби не блок трейду з боку НБА, він привів в команду Газоля, зрештою він вибирав Рендла, Рассела та Інгрема, трьох чи не найобдарованіших гравців у своїх класах.  Він примудрився вибрати з середини другого раунду Джордана Кларксона,  який є одним з лідерів команди та Івіци Зубаца, який відіграє дедалі більшу роль в команді. Так, в нього були помилки, зокрема не підписання жодного ТОП-гравця цього літа (а їх було вдосталь) і великі контракти пасажирам на зразок Мозгова та Денга.   

Але щоб купити щось непотрібне потрібно спочатку продати щось непотрібне. Тобто мати заміну рівносильну Мітчу. Вона є?

Призначення Меджика Джонсона на пост ГМ Лейкерс. Я обожнюю Меджика як гравця, хоча застав лише нарізки його гри. Для мене він другий після Кобе і третій взагалі по силі гравець НБА/АБА всіх часів. Проте віддаючи шану його таланту гравця я не можу не зазначити, що як управлінець він не має досвіду подібної роботи. Проводячи паралель з моєю улюбленою футбольною командою Міланом його легенді Паоло Мальдіні після завершення кар’єри досі не знайшли місця в структурі команди напевно через таку саме причину. Імідж? Можливо, але якщо Ірвін «Меджик» Джонсон провалиться то вся магія його величі забудеться.

Незрозумілий обмін Лу Уільмса. Власне незрозумілий не сам обмін, він напрошувався, а вибір команди в яку було здійснено трейд і компенсація за нього. Якщо вже сильного гравця кидаєте в команду, яка гратиме в плей-офф то спробуйте взяти не його пік, а пік команди, яка є аутсайдером. Якщо команді потрібен гравець то знайдуться активи для такого піку, якщо ні питання знято. В крайньому разі беріть молодих гравців і піки, але не один а кілька. За гравця, який претендуватиме на роль кращого 6 гравця пік  в районі 25-27 позиції і старий рольовик це дужеслабка компенсація.  

Чого зливаємо? Я вже давно не слідкую за НСАА, але деякі прізвища там мені відомі. Вирішив глянути, заради кого зливається сезон. З жахом побачив, що в області ТОП-10 навіть нема ЖОДНОГО центрового. Якби б був центровий. Брати ж першого чи третього номера і класти їх на лавку це або щось дуже геніальне, або повний. Сподіваюсь на перше.

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты