Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Сонний Мілан

Сонний Мілан

Трансферне вікно завершилося і вболівальники россонері можуть тішитися тим, що ніхто з ключових гравців не покинув команду. В причинах провальної літньої трансферної кампанії розбирався Українець.

Автор — Українець
1 сентября 2016, 17:39
5

Коли потрібно радіти не тому, що прийшов класний гравець, а тому, що вдалося втримати тих, хто є це дуже погано. Нажаль, саме така ситуація  склалася цього року в мілані. Недарма Gazzetta Dello Sport за трансферну кампанію поставила россонері на останнє місце.

Для початку скажу хто прийшов в це міжсезоння, позицію і ціну: Ліонель Ваньоні (ЛЗ, вільний агент), Джанлука Лападула  (9 млн євро), Хосе Соса (8),  Маріо Пашаліч (оренда), Густаво Гомес  (8,5), Матіас Фернандес (оренда).

Порівняйте з списком тих, хто міг поповнити Мілан влітку, але через брак коштів не перейшов: Матео Ковачіч, Шкодран Мустафі, Стеван Йоветіч, Мілан Бадель, Петр Зеліньські, Матео Мусаккьо, Родріго Кайю, Леандро Паредес, Ануар Ель-Газі, Іско, Родріго Бентакур.

Список не те що не вражає, питань по трансферам дуже багато. Вся надія на зимову кампанію.

Тепер до причин, які зумовили таку ситуацію. Власне причина одна – продаж Мілана Сільвіо Берлусконі китайцям. Проте, якби домовилися з компанією, яка перша претендувала на Мілан то гроші на трансфери були б вже доступні.

Внаслідок того, що довелося домовлятися з іншою компанією вже після початку трансферного вікна перший транш не встиг прибути вчасно, буле лише в вересні, потім в листопаді. Втім, за три роки китайці по договору зобов’язалися вкласти в Мілан 300 мільйонів євро. Сума не космічна, але й немала.

Якщо грамотно використати  ті більш ніж 100 мільйонів, які прийдуть двома траншами в вересні та листопаді то можна взимку дуже сильно посилити команду навіть з прицілом на Лігу Чемпіонів. З списку, який поданий другим не завадили б Ковачіч, Кайю, Ель-Газі, Бентакур та Мусаккьо.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты