Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол і не тільки/Як двома трансферами вбити інтригу до старту чемпіонату

Як двома трансферами вбити інтригу до старту чемпіонату

Уявіть собі ситуацію, що грають дві команди. Одна в принципі сильніша Х та команда, яка намагається до неї дотягтися У. Команда Х виграє в умовному матчі 1:0, але шанси на порятунок у команди У є. Але всі її зусилля зводяться нанівець внаслідок травми ключового гравця (замін нема) або його вилучення. До чого такий вступ? Ну приблизно так виглядає ситуація в італійському серіалі після трансферів Міралема Пьяніча та Гонсало Ігуаіна в Ювентус. Туринська команда і без цих гравців була на голову сильніша, що буде тепер просто важко уявити. Навіть продаж Поля Погба не виглядає таким жахливим. А ще п...

Автор — Українець
1 августа 2016, 10:55
8

Уявіть собі ситуацію, що грають дві команди. Одна в принципі сильніша Х та команда, яка намагається до неї дотягтися У. Команда Х виграє в умовному матчі 1:0, але шанси на порятунок у команди У є. Але всі її зусилля зводяться нанівець внаслідок травми ключового гравця (замін нема) або його вилучення.

До чого такий вступ? Ну приблизно так виглядає ситуація в італійському серіалі після трансферів Міралема Пьяніча та Гонсало Ігуаіна в Ювентус. Туринська команда і без цих гравців була на голову сильніша, що буде тепер просто важко уявити. Навіть продаж Поля Погба не виглядає таким жахливим. А ще придбали  Марко Пьяцу, якого вкрали у Мілана, задарма прийшов Дані Алвес.

Скажу відверто, сезон серії А, що стартуватиме, обіцяє бути найнуднішим в історії. Я б навіть ризикнув поставити на те, що весь сезон без поразок пройдуть, а Гонсало Ігуаін побє рекорд знову.

Трохи про покищо (?) найдорожчий трансфер літа, Гонсало Ігуаіна. Я довго думав, навіщо при Манджукічу та Дзадзі ще Ігуаін і логіки не знайшов. Хтось каже, що заміна Мораті, але Альваро провів не такий вже і вдалий сезон. Так, він виблискував минулого сезону, коли Ювентус завдяки йому пройшов Реал, але чи такий незамінний Альваро питання. Той же Манджукіч граючи стабільно міг би забивати по 15-20 голів+ стільки ж від Дібали, кілька від Дзадзи з заміни, є в півзахисті кому забивати.

Тепер з придбанням Ігуаіна молодий Дібала піде трохи в тінь більш зіркового нападника, при тому, що він лише додає з сезону в сезон. Тандем буде вбивчий, особливо враховуючи те, що Дібала не жадібний на асисти.

Конкуренти? А їх тепер практично нема, лише на папері. Наполі в пошуках нападника ще одного такого не знайде. Начебто 70 мільйонів за Ікарді хочуть запропонувати є новина. Ну як на мене це буде найбільшим фейлом в історії футболу. Краще б Бакку вже купили, дешевше як мінімум, або спробували Кавані повернути. І взагалі не дуже зрозуміло, чого на молодих форвардів не звертають уваги.

Рома втратила Пьяніча, а це в центрі поля був ключовий разом з Наінголланом гравець. Майстер відбору, штрафних, з шикарним дриблінгом. Чи зможе скласти конкуренцію без нього Ювентусу питання скоріш риторичне.

Про решту команд і говорити не варто.В Інтері лихоманка, в Мілані просто біда, Фіорентина з Лаціо не тягнуть рівень, на команди-сюрпризи не варто сподіватися, напевно.

Власне, рівень серії А після цих трансферів впав дуже серйозно. Якщо протягом цього місяця Мілан, Інтер, Рома, Наполі, Фіорентина, Лаціо серйозно не підсиляться то буде лише одна інтрига: чи набере Ювентус 100 очок.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Роздуми про драфт
14 июня 2018, 16:14
Ау, Футболи
5 ноября 2017, 16:46
14
Проти натуралізації
6 октября 2017, 19:53
4
Лейкерс : огляд складу
30 марта 2017, 21:23
10
Мілан 16/17: очікування
3 декабря 2016, 01:26
2
Сонний Мілан
1 сентября 2016, 17:39
5
Все посты