Tribuna/Футбол/Блоги/footballчік/1/8 успіх чи випадковість?

1/8 успіх чи випадковість?

Критикувати, так критикувати всіх, а не тільки мої любімі «Карпати».

Блог — footballчік
Автор — Alevtina Vashchenko
17 марта 2018, 00:28
4
1/8 успіх чи випадковість?

Відбувся матч-відповідь 1/8 Ліги Європи, який для «Динамо» закінчився поразкою.  З перших хвилин Лаціо пішло в атаку, однак оборона киян почала тріщати.  Голкіпер із захисником усіма силами намагалися рятувати рамку, однак гості все ж знайшли момент і все ж забили м’яч у ворота.

Другий тайм орли розпочали не так агресивно, як це було на перших хвилинах, але небезпечні моменти все ж з’являлися, і, власне, футболісти скористались ними. В свою чергу біло-сині, на жаль,  зрідка виходили в атаку.

Ну а яку гру ви очікували від «Динамо», коли вони продали всіх лідерів? Молоді гравці ще не зовсім втягнулись в дорослу динамівську систему, адже юнацький футбол точно відрізняється від дорослого, тим більш європейського рівня. Якщо з УПЛ ще можна трохи посперечатись, то проти серйозних команд вже навряд.

Деякі досвідчені гравці невмотивовані, і грають не на всю свою потужність, показують не характерний для них найкращий футбол. Якщо молодь всіма силами намагається проявити себе в основі, бо мрія з дитинства нарешті здійснилась. І от він стоїть на полі не за якесь там Ю, і навіть не за дубль, а за основний склад, та ще й гра не проти якоїсь вітчизняної команди, а потрібно змагатися і бігти пліч-о-пліч  з тими гравцями, яких ти бачив до того лише по телевізору.  

Як не крути, а тренеру потрібна команда.

Олександр Хацкевич не так вже й багато працює з хлопцями, та й скажімо відверто, зараз не найкращий період всієї сили киян.  Якщо за межами поля футболісти не збираються разом, не говорять як старі добрі знайомі, чи які не тільки бігають за одну команду, а й мають якісь спільні теми, спільні посиденьки та розмови, навіть пожалітись на дружину за кухлем пива чи інша якась банальна річ, то згуртованого колективу чекати не варто. Звичайно, ви зараз можете сказати, що в команді з’явилось багато молоді, то про що їм розмовляти з тим же Хачеріді чи Морозюком, однак при бажанні можна зробити дуже багато всього. Так само молодих гравців навіть можна використовувати для вмотивування тих, хто її вже потроху втрачає.  Хоча, не думаю, що "довгожителі" клубу утискають молодь.

У зв’язку з тим, що до команди приходять нові й нові футболісти, то як не крути команді потрібен час, щоб  гравці відчули один одного на полі і змогли показувати якісну, добротну та результативну гру.   

Лучшее в блогах
Больше интересных постов