Tribuna/Футбол/Блоги/footballчік/Life or R.I.P

Life or R.I.P

Сьогодні хотілось би поговорити про «Карпати», про закордонних тренерів, про наболіле.

Блог — footballчік
Автор — Alevtina Vashchenko
5 марта 2018, 02:36
4
Life or R.I.P

Після того, як якимсь дуже дивним чином зі зборів у Польщі поїхав Євген Боровик після такого блискучого сезону, то  стало якось незрозуміло, що це за таке прощання з гарним голкіпером. Так само стало і з легендою команди, який не один рік віддав «Карпатам» - Ігорем Худоб’яком. 

У своєму інтерв’ю гравець казав, що Даріо Друді хоче тренувати, однак його посада не відповідала таким повноваженням, коли головнокомандуючим був Серхіо Наварро. Як зазначається на офіційному сайті клубу, аргентинець є і виконавчим директором ФК «Карпати», і також числиться  тренером. Здається, що ця людина занадто багато бере на себе. Він хоче бути скрізь, але потрібно все ж визначитися з однією посадою.

Зараз команда взяла курс на омолодження складу, але потрібно це робити делікатно, та й поважати гравців, а не робити з їхніми контрактами все, що заманеться. Це звичайно дуже суб’єктивна думка, але якось Даріо Друді дуже сильно хоче змінити таку добротну українську команду з великою історією на іспанський зразок.

Думаю, що львівським фанам не дуже до вподоби такі перевтілення. Реформування левів було б прийнятним, аби на полі відчувалися б покращення: з кожною грою зелено-білі набирали обертів, але ж усі ми прекрасно розуміємо, що часта зміна тренерів, зміна гравців, зміна вимог не принесуть хороших результатів, щоб футбольний клуб міг нормально функціонувати.  Керівництву  потрібно визначитися, що робити з клубом, бо останнім часом ФК якось дуже невпевнено бовтається на дні турнірної таблиці УПЛ.

Коли приходить не український фахівець готувати команду, то хочете ви цього чи ні, він все одно буде намагатися «внєдріть» якихось аргентинських, іспанських чи гравців іншої національності. Можливо, вони на гідному рівні , з ними краще працювати тренерові у мовному плані, але цим самим зменшуються шанси наших доволі перспективних футболістів.  Таке явище відбувається в будь-якій команді, де на чолі команди з’являється  фахівець з Європи.