Tribuna/Футбол/Блоги/footballчік/Оновлення збірної: завантаження…99%

Оновлення збірної: завантаження…99%

Напевно, у Львові зустрічають збірну найтепліше. Тут завжди заповнені трибуни, гаряча атмосфера, щирі емоції та притаманна тільки цьому місту погода. Коли в один день можна побачити і сонечко, і дощ та й просто похмуре, непривітне небо.

Блог — footballчік
Автор — Alevtina Vashchenko
11 ноября 2017, 02:14
1
Оновлення збірної: завантаження…99%

Добігаючи до свого сектору відчуваєш, що гра вже повним ходом кипить, а ти ще ніяк не можеш потрапити всередину – це дуже обідне відчуття.  Особливо, коли ти так давно не був на хороших матчах, з шаленою підтримкою, з великою кількістю людей, а не як збирається на матчах УПЛ в середньому по 3-4 тисячі глядачів.

Як пропустили перший гол, на жаль, не бачила, однак зрівняли рахунок ми дуже гідно. Ярмоленко зміг реалізувати момент, але багато для нього постарався Марлос.  Ультраси  вивісили банер з надписом «Ні натуралізації». Якщо людина хоче і може допомогти збірній, тим більш всі знають наскільки талановитий та майстерний цей футболіст, то чого б і ні як своїх не вистачає.  Звичайно виховувати свою молодь треба, але як не вмотивована вона, то що з цим робити? Хоча бразильці знають, що потрапити до їхньої збірної дуже складно, то вони можуть інший шанс використати. Це звичайно не дуже красиво використовувати українську збірну як запасний варіант, однак хороших забивних гравців нам реально не вистачає.

               Вболівальники гнали своєю атмосферою та ритмом гравців до атаки. За  першим голом настав і другий шанс, який зміг реалізувати Євген Коноплянка. Давно Женя не радував фанатів своїми забитими м’ячами за збірну.  Однак, як тільки в нас настала перевага по рахунку, то як завжди під кінець матчу почали тягнути час, звичайно намагались йти вперед, однак аж такого палкого бажання все ж не було.

        В товариському матчі зі Словаччиною дебютувало багато новачків. Гравець «Ворскли» Юрій Коломоєць, який відбігав весь матч, футболіст «Олімпіка»  Артем Шабанов,  півзахисник «Карпат» Сергій Мякушко, а також гравець луганської «Зорі» Олександр Андрієвський.   В другому таймі на заміну у ворота став Максим Коваль. Варто поставити великий плюсик Андрію Миколайовичу за таку заміну, адже другий голкіпер нечасто виходить в якихось серйозних матчах, а про третього вже й не варто щось говорити. Тому захисник воріт «Динамо» отримав таку можливість від головного тренера збірної. Також той факт, що Шевченко не викликає  сталий склад, до якого звикли вже протягом  років п’яти так точних, а активно слідкує за молодими зірочками, бере на замітку всіх, а не тільки хто з блиском демонструє свої вміння в топових командах, довіряє молодим ініціативним гравцям, які реально прагнуть того, аби потрапити в збірну.

Під кінець другого тайму  на полі була реальна взлетна смуга  для посадки літачків.  Один якийсь «розумний»   рагуль зробив з паперового прапорця, які були розкладені на кожному стільчику для вболівальників, летальний апарат та запустив з другого ярусу стадіону, а всі такі ж самі почали повторювати такий флешмоб. Найкращі апарати долітали аж до штрафного майданчика воротаря. Люди люблять футбол, але вести себе гідно вони в нас не вміють.    

Лучшее в блогахБольше интересных постов