Tribuna/Бокс/Блоги/12х3/Мейвезер проведе бій проти профільного боксера вперше із 2015-го. Суперник – колишній підопічний дядька Флойда з рекордом 18-0-1

Мейвезер проведе бій проти профільного боксера вперше із 2015-го. Суперник – колишній підопічний дядька Флойда з рекордом 18-0-1

Вже сьогодні.

Блог — 12х3
21 мая 2022, 19:35
2
Мейвезер проведе бій проти профільного боксера вперше із 2015-го. Суперник – колишній підопічний дядька Флойда з рекордом 18-0-1

Вже сьогодні.

Останній по-справжньому боксерський поєдинок Флойд Мейвезер провів у 2015-му. Тоді американець легко перебоксував Андре Берто. Флойд явно міг увімкнутись та влаштувати шоу, але провів урок боксу та пішов на пенсію.

Наступного разу Мейвезер піднявся у ринг у 2017-му. Формально – це останній бій Флойда. Саме перемогою над Конором Макгрегором американець зафіксував за собою 50-0, побивши рекорд Рокі Марчіано. Поєдинок справді був боксерський: розрахований на 12 раундів (хоча Флойд переміг достроково в десятому), а результат йшов у офіційний рекорд. Проте проти профільного боксера останній раз Мейвезер виходив саме у 2015-му.

Після того було декілька виставкових виступів. Проти японського кікбоксера Теньшина Насукави (за правилами боксу) та Логана Пола, з яким вони пошуміли прямо перед зустріччю. Брат Логана вкрав у Флойда кепку, зав’язалась бійка.

Тепер Мейвезер знову вийде в ринг проти профільного боксера. Обіцяє шоу, яке ми не бачили раніше. Хоча навряд через навички візаві.

* Бій Мейвезер – Мур мав відбутись 14 травня в Дубаї, але був перенесений на 21 число через смерть президента Об’єднаних Арабських Еміратів Халіфа бін Заїда Аль Нахайяна.

* Дон Мур – професійний боксер. Дебютував ще у 1999-му, зараз його рекорд: 18-0-1, 12 КО. Кар’єра Мура переривалась декілька разів на декілька років, а востаннє він виходив в ринг у 2016-му.

Серйозних суперників в рекорді шукати не варто. Жоден з переможених опонентів не мав навіть позитивної різниці між перемогами та поразками.

* Мур давно знайомий із Флойдом. Дона тренував дядько Мейвезера Роджер.

А ще Дон та Флойд спарингували декілька разів.

* Найголовніше в цьому шоу – зовнішня оболонка. Весь вечір мав відбутись на вертолітному майданчику готелю «Бердж-ель-Араб» в Дубаї. Висота, на якій знаходиться майданчик – 210 метрів над рівнем моря. Сам готель – 280 метрів, з 1999-го до 2008-го був найвищим у світі. Зараз входить в п’ятірку найвищих. 

На жаль, перенесення зачепило і місце проведення – бій Флойда, як і весь вечір, пройде на арені в Абу-Дабі.

Квиток на турнір коштує 150 тисяч доларів.

* В андеркарді поєдинку Мейвезер – Мур відбудуться поєдинки Андерсона Сільви проти Бруно Мачадо, Дельфіна Парсуна проти Ельхема Мехаледа та екс-чемпіона світу Баду Джека проти Хані Отійо.

Подивитись цей вечір боксу можна через стрімінговий сервіс Fite. Початок трансляції 21 травня о 21:00.

Другие посты блога

Все посты