Tribuna/Бокс/Блоги/12х3/Браян Кастаньо – єдиний, хто перемагав Дерев’янченка у WSB. Тепер він боксуватиме за статус абсолюта

Браян Кастаньо – єдиний, хто перемагав Дерев’янченка у WSB. Тепер він боксуватиме за статус абсолюта

Хоча мав би володіти всіма поясами з минулого поєдинку.

Блог — 12х3
14 мая 2022, 17:30
1
Браян Кастаньо – єдиний, хто перемагав Дерев’янченка у WSB. Тепер він боксуватиме за статус абсолюта

Хоча мав би володіти всіма поясами з минулого поєдинку.

Аргентинець Браян Кастаньо – єдиний, хто перемагав Сергія Дерев’янченка у напівпрофесійній лізі WSB. Той період кар’єри – один із найуспішніших для українця. Він переміг майже всіх суперників – в тому числі Каната Іслама та Дмитра Мітрофанова. З українцем Сергій міг зустрітись через те, що виступав за команду Astana Arlans.

Єдиний, хто переміг Дерев’янченка – Браян Кастаньо, з яким вони зустрілись 24 березня 2013-го у Буенос-Айресі. Тоді казахстанська команда програла із рахунком 2:3.

В ніч з 14 на 15 травня 2022-го Кастаньо вдруге зустрінеться з Джермеллом Чарло. Перший їх поєдинок відбувся в липні 2021-го. Тоді Браян був і точніше, і активніше. Мав ставати абсолютом, але судді побачили нічию, зберігши титули WBC, WBA та IBF в першій середній вазі в руках Джермелла і пояс WBO – у аргентинця.

Та зустріч – одна з найкращих за минулий рік. Чарло ніяк не міг пристосуватись до активних атакувальних дій та точних попадань візаві, який примудрявся не давати довгорукому супернику діставати його так, як йому хотілось і своєю чергою виходити на зручну відстань для свого удару. Американець пристосувався лише у фінальних раундах: декілька разів відтіснив суперника та зустрічав того точно і жорстко.

Реванш Чарло – Кастаньо відбудеться в ніч з 14 на 15 травня. Початок трансляції на Showtime в 04:00.

 

Другие посты блога

Все посты