Tribuna/Бокс/Блоги/12х3/Усик проведе аукціон в Лондоні незадовго до реваншу з Джошуа. Можливо, це натяк, в якій країні пройде бій

Усик проведе аукціон в Лондоні незадовго до реваншу з Джошуа. Можливо, це натяк, в якій країні пройде бій

Лоти – рукавички з автографами та малюнки дітей з окупації.

Блог — 12х3
4 мая 2022, 15:45
3
Усик проведе аукціон в Лондоні незадовго до реваншу з Джошуа. Можливо, це натяк, в якій країні пройде бій

Лоти – рукавички з автографами та малюнки дітей з окупації.

Олександр Усик підписав свої рукавички для благодійного аукціону, спрямованого на допомогу Україні під час війни.

«Дорогі друзі, усім доброго дня. Ці рукавички я підписав для того, щоб передати їх благодійному аукціону, кошти від якого підуть в мій фонд на допомогу українцям», – сказав Усик.

На аукціоні також будуть представлені картини дітей, які вибралися з окупованих українських міст.

Аукціон відбудеться в лондонському ресторані, який належить британському шеф-кухарю Джейсону Атертону

City Social – ресторан у Лондоні, в якому 27 червня відбудеться благодійний аукціон. Це ресторан британської кухні.

Шеф-кухар ресторану Джейсон Атертон – визначна фігура в кулінарії. У 2010-му працював шефом в ресторані Гордона Рамзі, який був відзначений зіркою Мішлен (одна з найвищих відзнак у ресторанному бізнесі). У 2011-му ресторан Атертона Pollen Street Social отримав зірку Мішлен в перший рік після відкриття. У 2014-му був одним з організаторів телесеріалу «Правила моєї кухні».

 

Також вечерю готуватимуть Том Кітчен – шеф, що працював в трьох ресторанах, що були відзначені трьома зірками Мішлен кожен, та став наймолодшим шефом Шотландії, чий ресторан отримав зірку Мішлен. На той момент тому було всього 29 років.

Том Селлерс – шеф ресторану Rest Story, який має дві зірки Мішлен.

Та український шеф Юрій Ковриженко – посол української кухні від Міністерства іноземних справ, один з найвідоміших шефів України та володар премії Global Chef Awards 2017.

Можливо, дата аукціону обрана не випадково. Хірн обіцяв зробити реванш проти Джошуа влітку, а Арум навіть називав точну дату

Війна – справа динамічна і до 27 червня багато чого може змінитись. Проте основна задача таких аукціонів – зібрати в одному місці як можна більше людей, готових віддати якомога більше грошей на потреби українців. А таке швидко не робиться. Навіть просто, щоб синхронізувати розклади шефів такого рівня і зібрати їх в на одній кухні треба не два-три дні.

Окрім цього, не менш важливою є персона амбасадора аукціону і подій довкола нього. В теорії, 27 червня може бути близьким днем до другого поєдинку Усика проти Джошуа. Едді Хірн називав різні дати, проте однозначно, що поєдинок має відбутись влітку:

«Ми проведемо бій у липні. Безумовно, 23 липня – це дата, яка обговорюється. Однозначно зараз вона є найімовірнішою.

Ми знаходимося на завершальній стадії переговорів із низкою локацій на Близькому Сході та у Великій Британії. Ми дивилися і на Америку, але не думаю, що бій відбудеться там. Під час тижня бою Канело – Бівол я хотів би озвучити більше новин», – сказав Хірн.

Арум називав іншу дату – 25 липня:

«Так, 25 липня. Організація реваншу Усика з Джошуа – це робота Едді Хірна. Я впевнений, що це дуже хороший поєдинок. Я переконаний, що Едді Хірн зможе організувати його там, де захоче».

Проте 25 липня – найбільш малоймовірна дата. Тому що це – понеділок.

Навіть якщо враховувати, що поєдинок все ж відбудеться у липні, аукціон в Лондоні за місяць до найгучнішого поєдинку літа може показувати, в якій країні найімовірніше він пройде.

Фонд – не єдина допомога Олександра Україні. Він продає NFT, футболки, які купують зірки та особисто одягає бригади

На початку війни Олександр Усик перебував у Великобританії і мав літаком повертатись додому саме 24 лютого. Коли всі вильоти скасували, українець добрався до Польщі, звідки машиною їхали на Київ.

Спочатку Усик встав до лав тероборони столиці, а потім почав використовувати медійність на користь держави. Запустив лінійку одягу, зароблені гроші від продажу яких йдуть на допомогу українцям, що постраждали через війну. Серед тих, хто показав купівлю футболок, наприклад, брати Варгаси – сини екс-чемпіона Фернандо Варгаса.

Або Олівер Фелпс – британський актор, найвідоміша роль якого Джордж Візлі в «Гаррі Поттері».

Випустив 2000 NFT-токенів, кошти від яких підуть на допомогу українцям. Таким чином він хоче зібрати близько мільйона доларів.

«Багато людей в Україні зараз потребують допомоги. Думаю, що як тільки будуть випущені ці токени, багато хто насправді отримає допомогу. Це будуть люди, яким вона справді потрібна», – сказав Усик.

Фонд «Usyk Foundation» покликаний допомагати людям, що залишились без житла, а також ЗСУ та теробороні:

«Моя команда та я зробили фонд, який буде допомагати людям, що залишились без житла та яким потрібна допомога. Ми будемо допомагати теробороні, воїнам ЗСУ.

Всім хочу побажати здоров’я, щастя та радості. Молімось і все у нас буде слава богу.

До перемоги – разом», – сказав Усик.

Український футболіст Роман Зозуля розповів про те, що в перші дні Олександр попросив його допомогти з логістикою – боксер хотів одягнути дві бригади:

«Усик мені подзвонив. Сказав: «У мене дві бригади, їх треба вдягнути. На тебе покладаюся, з тебе вся логістика, з мене фінанси».

Другие посты блога

Все посты