Tribuna/Бокс/Блоги/12х3/Потужний бокс уїк-енду: Захожий переміг і розповів про війну, Берчельт повернувся достроковою поразкою

Потужний бокс уїк-енду: Захожий переміг і розповів про війну, Берчельт повернувся достроковою поразкою

Головний нокаут і апсет вихідних.

Блог — 12х3
27 марта 2022, 14:20
Потужний бокс уїк-енду: Захожий переміг і розповів про війну, Берчельт повернувся достроковою поразкою

Головний нокаут і апсет вихідних.

Головні перемоги цих вихідних відбувались в Україні – там, де загарбники, в найкращому для них випадку, накивали п’ятами, тікаючи додому. Проте і в боксі було на що подивитись. 

Олександр Захожий (17-0, 13 КО) КО1 Євгеніос Лазарідіс (17-4, 11 КО)

Українець Захожий провів поєдинок проти міцного грека, у якого в рекорді бої проти Костянтина Довбищенка та Агіта Кабайела. 

На бій Олександр із командою виходили із прапорами Україні під пісню Джамали «1944», а сам поєдинок завершився швидше, ніж вихід бійців: українець дістав правим через руку, суперник пустився в танок, кут візаві відмовився від продовження:

А після бою розповів, як проходила підготовка під час війни та як він спав по годині на добу:

«Це дуже психологічно було тяжко, бо я перебував у Хорватії на зборах, коли почалося вторгнення окупантів. Після чого мені довелося визволяти свою сім’ю, щоб вона була тут.

Це дуже важко, тому що під час того, як я готувався і чекав на свою сім’ю тут, я спав по годині на день. Ми займалися допомогою, збирали їжу та відправляли людям, які вже перетнули кордон».

Олександр боксував в андеркарді Фелікса Штурма. 43-річний німець програв розділеним рішенням суддів 39-річному угорцю Іствану Сзвілі.

Джош Уоррінгтон (30-1-1, 7 КО) ТКО7 Кіко Мартінес (43-10-2, 30 КО)

Іспанець – автор одного із головних апсетів 2021-го. Тоді Мартінес неочікувано нокаутував Кіда Галахеда на початку шостого раунду. Через чотири місяці Кіко знову завітав у Великобританію, але цього разу все склалось навпаки – Уоррінгтон увімкнув серію ударів у сьомому раунді і рефері зупинив бій.

В андеркарді перемогла Ебоні Бріджес – перебоксувала Марію Роман у 10-раундовому поєдинку. Перед поєдинком Ебоні влаштувала гарячу церемонію зважування.

Густаво Лемос (28-0, 17 КО) ТКО5 Лі Селбі (28-4, 9 КО)

Густаво Лемос мав стати суперником Дениса Берінчика в грудні 2021-го, але перестав виходити на зв’язок і українцю знайшли іншого опонента – Ісу Чанієва. 

Для Селбі цей бій став першим за два роки. Останній раз він боксував у Великобританії проти Джорджа Камбососа – програв розділеним рішенням суддів.

Повернення не вдалось: тиск аргентинця виявився занадто активним: Селбі тричі побував в нокдауні і після третього рефері зупинив поєдинок.

Джеремія Накатіла (23-2, 18 КО) ТКО6 Мігель Берчельт (38-3, 34 КО)

Ще одне невдале повернення – і головний апсет вихідних. Останній раз Берчельт боксував на початку 2021-го – проти Оскара Вальдеса. Тоді Мігель впав лицем вперед, а Оскар записав на свій рахунок найкращий нокаут року.

Накатіла від початку був викликом. Не дивлячись на не найголосніше ім’я, Джеремія – класний боксер. Наприклад, в 2021-му Накатіла програв Шакуру Стівенсону, але не дав себе нокаутувати і змусив по-справжньому працювати опонента. Після того повернувся нокаутом у другому раунді і ось вийшов на поєдинок, перемога в якому давала б йому набагато більше, ніж перемога для суперника.

У Накатіли вийшло все просто ідеально. Він перебивав іменитого суперника, заряджав ось такі двійки:

А після шостого раунду кут Берчельта відмовився від продовження бою.

В андеркарді був ще один цікавий епізод – Ніколас Пабло Демаріо увімкнув режим Майка Тайсона і Маркоса Майдани, і вкусив Хосе Варгаса за плече.

Ні в чому, окрім бонусного присмаку солі це Демаріо не допомогло – з нього зняли бал, а Варгас переміг рішенням суддів.

Тім Цзю (21-0, 15 КО) UD12 Террел Гоше (22-3-2, 11 КО)

Австралієць вперше боксував за кордоном – проти американця, що програвав рішенням суддів Ерісланді Ларі та зводив до нічиєї зустріч проти Остіна Траута.

Гоше знайшов суперника ударом в першому ж раунді – записав в пасив суперника перший нокдаун в кар’єрі. Але сам бій забрав австралієць, який впевнено наближається до першого поєдинку за титул чемпіона світу.

А перемогу відсвяткував ось так:

Крістіан Мбілі (21-0, 19 КО) КО5 Наджиб Мохаммеді (44-9, 27 КО)

Головний нокаут вихідних. Француз Мбілі і до того рубав так, що хотілось аплодувати, але цей удар – просто шедевр.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты