Tribuna/Бокс/Блоги/12х3/🤦‍♂️ Росіянин Харітонов переміг екс-спаринг партнера Усика. Нокдауни через руку і титул Рен-ТВ на кону

🤦‍♂️ Росіянин Харітонов переміг екс-спаринг партнера Усика. Нокдауни через руку і титул Рен-ТВ на кону

Безглуздо і смішно.

Блог — 12х3
19 марта 2022, 17:30
🤦‍♂️ Росіянин Харітонов переміг екс-спаринг партнера Усика. Нокдауни через руку і титул Рен-ТВ на кону

 Схоже, це найкраще, що бачитимуть росіяни в боксі в найближчі роки.

Сучасний російський бокс вже давно виглядає як мінімум дивно. Пояси Рен-ТВ, ура-патріотичні шоу з напівбійцями і шаленіючі від фрік-видовища Міхалкові з Запашними. Повне відображення суспільства в державі, де за обгорткою порожнеча і самообман.

Зустріч екс-спаринг партнера Усика та тренера Деонтея Уайлдера Маліка Скотта проти Сергія Харітонова – найкраще, що чекає середньостатистичного фаната в Росії найближчим часом. Епічно, безглуздо і смішно.

Харітонов впав від удара в лікоть, а потім створив камбек, яким лишились невдоволені фанати

Що спонукало Скотта зірватись з США в Білорусь, заради поєдинка проти російського профільного бійця ММА в той час, як сусіди цього ж самого боксера стріляють по будинку Олександра Усика, з яким Малік боксував і танцював в тренувальних таборах – загадка. Скоріш за все надпрестижний пояс бійцівського клубу Рен-ТВ. Враховуючи, що всі престижні боксерські організації пообіцяли не проводити і не санкціонувати поєдинки для росіян і в Росії, такий пояс найближчим часом стане єдиним, за який можна там боксувати.

Харітонов вийшов в ринг фактично без підготовки. Ще в січні 2022-го він дебютував у промоушені Хабіба, достроково побивши Тайрона Спонга, а вже 18 березня вийшов в ринг проти боксера із рекордом 38-3-1, 13 КО. Плюс 13 кілограмів до ваги в пjgередньому поєдинку (зі Спонгом Харитоном важив 120 кг, зі Скоттом – 133 кг) провели операцію по деактивізації дій в ринзі.

Неспішність поєдинку перервалась двома боковими від Маліка: голова – тулуб і росіянин падає, як від розряду. Куди прийшлось попадання – дивіться самі:

Росіянин прокоментував, що це взагалі було:

«Удар був... Я не зрозумів. Він мені ніби в лікоть потрапив, і мене як струмом шибануло. Віддача. Запускаєш камінчик — і «жабка» побігла. Ось така віддача була. Оп! І болтануло печінку. Зупинився. 

Думаю, якби я був готовий фізично на 100 відсотків, такого нокдауну точно б не було. Коли не у 100-відсотковій формі виходиш – нічого доброго. Нікому не раджу. Але ми ризикові хлопці і зважилися».

Харітонов відповів – нокдаун після аперкоту. Хоча виглядало це так, наче він просто заштовхав американця в канати.

«Аперкотиком. Аперкотиком влучив, зачепив. У мене такий удар... Багато не треба у важкій вазі: тук, трохи підчепити — і все», – розповідав про своє попадання Сергій, наче про риболовлю.

Неймовірне шоу закінчилось перемогою Харітонова розділеним рішенням суддів.

Другие посты блога

Все посты