Tribuna/Футбол/Блоги/Box-to-box Football/Світле майбутнє берлінської Герти

Світле майбутнє берлінської Герти

Блог — Box-to-box Football
Автор — Box-to-box Football
26 декабря 2019, 10:28
1
Світле майбутнє берлінської Герти

Цієї зими вже з'явилися чутки, що Граніт Джака повідомив патртнерам по Арсеналу про свої наміри перейти до берлінської Герти, також ЗМІ пов'язували Маріо Гетце із берлінською командою. Усе це здається дуже дивним, так не такі перспективні як колись, але зіркові гравці хочуть перейти до середняка або, навіть, аутсайдера німецького футболу. Чому? Ось головне питання, яке постало у вболівальників футболу після таких заяв. Але навіть якщо ці трансфери не відбудуться, амбіції берлінської старої фрау(саме так у Німеччині називають Герту) є небезпідставними і ось чому.

Справа втім, що команду, яка, наче ліфт, рухається між першою і другою Бундеслігою, підхопила велика інвестиційна компанія. Цього літа Ларс Віндхорст придбав 37.5% акцій футбольного клубу за 125 млн євро із опцією викупу ще 12.4% за 100 млн. Тобто дуже великий інвестор вклав у команду солідні кошти і тепер президент і керівництво вирішують, що з ними робити.

План підписання гравців, що потрапили не у свій клуб і просто переживають тимчасову кризу у грі є доволі непоганим. Тим більше, що за порівняно невеликі кошти можна придбати гравців такого класу. Якщо все складеться, Герта, яка є командою із великого футбольного ринку столиці Німеччини, може вирости у дуже успішний, як фінансово так і футбольно, проект. Керівництво там ще за малих ресурсів спромоглося вийти у Лігу Європи, тому можна з упевненістю сказати, що кошти підуть на потрібні речі.

Як би там не склалося, усі передумови для побудови клубу постійного учасника євокубків є і на великому ринку можна очікувати фінансового процвітання. Завжди приємно споглядати нові ідеї і великі амбіції. Хтозна може колись Герта стане грандом європейського футболу.

Дякую за те, що прочитали до кінця цю статтю, якщо вам сподобалося ставте плюс і підписуйтеся. Всього найкращого!

Другие посты блога

Все посты