Tribuna/Футбол/Блоги/Box-to-box Football/Ярмоленко розірве АПЛ у сезоні 2019/2020. Розказуємо

Ярмоленко розірве АПЛ у сезоні 2019/2020. Розказуємо

Блог — Box-to-box Football
Автор — Box-to-box Football
3 августа 2019, 10:57
3
Ярмоленко розірве АПЛ у сезоні 2019/2020. Розказуємо

Андрій Ярмоленко цього літа розпочне тільки 3-ій сезон клубному європейському футболі і я впевнений, що він запалить гру у цьому році. У перших двох, травми завадили Андрію розкрити свій потенціал на повну, проте вже цього сезону він знову кинеться у бій і на цей раз точно покаже себе у всій красі. Нижче, я приведу три освновні аргументи, які доведуть вам, що Ярмола дійсно стане топом у АПЛ 2019/2020.

1. Партнери

Цього літа Вест Гем купив у франкфуртського Айнтрахта потужного форварда Себастьяна Алле(напис на футболці HALLER) і це придбання можна вважати дуже вигідним для молотобійців, оскільки до клубу приходить перевірений висококласний гравець. Алле виконавець, який допоможе розкрити потенціал Ярмоленка ще більше, так як він дуже хороший і як типовий фінішер атак, і як стовп у атаці, що може добре підіграти.

Отже, вимальовується непогана бойова трійця у нападі Андерсон-Алле-Ярмоленко, яка може добряче пошуміти у АПЛ. Також, у команді присутній вільний художник Мануель Лансіні, який добре відкривається між лініями і готовий у будь-який момент зробити загострюючий пас. Уся ця група футболістів і буде визначати стиль гри команди, оскільки маючи таких майстрів у атаці - гріх грати від оборони. Отже, сильні партнери і домінантний футбол автоматично стають факторами, які допоможуть Ярмоленку вийти на новий рівень гри.

2. Рівень гри Ярмоленка

Андрій Ярмоленко вже переходив до Вест Гему досвідченим і технічним, проте йому ще потрібно було піднабрати м'язів і пристосуватися до шаленких навантажень. Але прийшовши до найсильнішої ліги світу минулого року Андрій навіть і не думав брати час на адаптацію і швидко узявся до роботи. Майже за місяць новоспечений молотобієць зрозумів, що тут і як працює, прорахував гру і справа пішла. На привеликий жаль, гра з Ман Юнайтед, яка як виявилось потім, стала останнім видовищним перформансом Андрія сезону 2018/2019, поховала мрії підкорити АПЛ просто тут і зараз.

Під час свого тривалого відновлення, українець працював у тренажерній залі з тренерами і поступово ставав сильнішим, рівень фізичної форми, з точки зору укріплення тіла і м'язів, дедалі підвищувався. Ця травма навіть у якомусь роді допомогла, оскільки дала час Ярмолі підготувати себе до АПЛ планомірно і поступово, можливо саме через те, що Андрій не потягнув навантаження, травма і сталася. Як би там не було, зараз все добре і екс-динамівець готується до сезону у доброму гуморі.

3. Мотивація

Вже цього вересня Андрію виповнюється 30-ть років і це не дуже хороша новина, з огляду на те що і раніше українець не був швидкісним футболістом, а зараз ризикує стати ще повільнішим. Тому наступний сезон може стати останнім, коли ми бачили Ярмолу у найкращій формі. І це і є для нього великим викликом, оскільки йому вже тридцять, а він так і не досяг визнання у Європі.

Він повинен використати це як енергію до нових звершеннь, раніше він міг себе поберегти, не піти десь у відбір, але зараз відступати нікуди, необхідно віддати усього себе заради результату. Цим сезоном Андрій повинен довести кожному, хто у ньому сумнівався, що він помилявся і порох ще не відсирів у порохівницях, показати справжнього себе, показати на що насправді він готовий заради футболу, заради мрії.

Я впевнений, що Андрій Ярмоленко розбудить у собі звіра і видасть більше 20-ти очок за системою гол+пас у АПЛ, проте в незалежності від того зробить він це чи ні, ви отримаєте спражню насолоду від його гри, оскільки таким Ярмолу ви не бачили ніколи.

Залишайте свої думки у коментарях, ставте плюс і підписуйтеся на блог, якщо вам сподобалося, а якщо ж навпаки залишайте мінус і пишіть що саме вам не сподобалося. Всього найкращого!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты