Tribuna/Футбол/Блоги/Box-to-box Football/Мбаппе виграє золоту бутсу 2019/2020. Пояснюємо

Мбаппе виграє золоту бутсу 2019/2020. Пояснюємо

Блог — Box-to-box Football
Автор — Box-to-box Football
2 августа 2019, 10:25
3
Мбаппе виграє золоту бутсу 2019/2020. Пояснюємо

Кіліан Мбаппе не дивлячись на свій юний вік вже є одним з номінантів на золотий м'яч, а у майбутньому стовідсотково виграє його. Цей хлопчина вже вийшов на головні ролі у ПСЖ, затьмаривши самого Неймара, який приходив до Парижу, щоб виграти золотий м'яч. Він у двадцать років швидше подолав бар'єр у 100 голів у кар'єрі і зробив це швидше ніж Мессі і Роналду. Проте вже у цьому сезоні молодому французу буде подарована нагода завоювати не менш важливу нагороду - Золоту Бутсу. Нижче я приведу п'ять аргументи чому Кіліан вже наступного сезону підкорить цю вершину.

1. Стиль гри ПСЖ

Томас Тухель проповідує атакувальний стиль гри і його команди грають у привабливий комбінаційний футбол. Велика кількість атакувальних півзахисників і нападників, а також активні підключення флангових захисників постійно створюють загрозу біля воріт суперника. Кіліан Мбаппе, який буде забивати, навіть, у захисній команді, звісно отримує максимальну вигоду від такої гри, коли м'яч знаходиться на чужій половині поля. Швидкий і реактивний форвард завжди несе неприємності супернику і просто не дає спокійно жити чужим захисникам. Єфективний не тільки у атаці, а й у прессингу Кіліан у зв'язці з Неймаром і Кавані просто не будуть давати вийти із оборони супротивникам і будуть класти голи один за одним. Також, у літнє трансферне вікно парижани значно підсилили центральну ланку відмінними виконавцями, які після відбору будуть швидко виводити нападників у контратаку. Одним словом, команда дозволить розкрити максимальний потенціал французької зірки якщо не на максимум, тоді на наближений до нього рівень.

2. Мбаппе став головною фігурою атаки паризького клубу

Французький вундеркінд прийшов до клубу разом з Неймаром і спочатку був просто людиною, яка повинна була підносити патрони бразильцю, проте через серйозні травми найдорожчий футболіст світу пропускав багато матчів у яких Мбаппе разом з Кавані брали ініціативу на себе. Саме у цих матчах Кіліан ставав лідером і показував, що саме він є головною атакувальною силою команди. У минулому сезоні 2018/2019 Кавані І Мбаппе удвох забили більше 50-ти голів і віддали 10 асистів. У такому разі, був би я на місці босів клубу, потрібно робити ставку на молодого француза, а не на травматичну бразильську зірку. Для Неймара буде успіхом провести 30 матчів у чемпіонаті, тоді як залізний Мбаппе може зіграти усі матчі від дзвінка до дзвінка. Тож, найголовнішу роль у клубі зараз відіграє француз, а оскільки з цим титулом він забирає лідество у атаці, цей фактор стане йому у нагоді.

3. Багатофункціональність

Кіліан приходив у клуб типовим нападником і дуже класно проявив себе у цій ролі. Проте після того як Емері перейшов на схему 4-3-3, Мбаппе потрібно було стати вінгером. І з цим завданням він справився на відмінно, висока стартова і дистанційна швидкість, бездоганна техніка і швидкісні проходи з подальшою передачею у штрафний майданчик - усе це швидко стало кошмаром для крайніх захисників. Згодом, після того як Неймар, бувало, травмовувався до кінця сезону, Кіліан вивчив ще одну роль - гру допоміжним форвардом. Так це саме та людина, яка відкривається між лініями, робить забігання за спину захисникам, невідомо звідки вилітає після флангової передачі на другий темп атаки і просто розриває оборону. На жаль для захисників і на радість справжнім фанатам футболу ми побачили дійсно космічний рівень гри на цій позиції. Універсального і готового зіграти на будь-якій позиції у атаці Кіліана було просто не спинити.

4. Французький чемпіонат

Я думаю, ні для кого не стане сюрпризом, що французька першість є найслабшою серед топ-5 чемпіонатів Європи, проте це, для Мбаппе, більше плюс у перпективі виграшу золотої бутси. Мессі і Роналду просто грають у чемпіонатах з сильнішими суперниками, які не дадуть їм зробити те, що Кіліан робить із захиникам у Франції. Але оскільки, топ-5 чемпіонатів отримують подвоєння голів у підрахунку очок, Мбаппе просто потрібно забити більше голів у слаюшому чемпіонаті. Мбаппе достатньо виріс, як гравець, тому мені не здається, що це стане для нього проблемою.

5. Робоча етика і дисципліна

Майбутній володар золотого м'яча не по роках зрілий і не витрачає свої сили на нічні гулянки і світські вечори, тому дуже зконцентрований на своїй справі. За його недовгу, але зіркову кар'єру Кіліан не був помічений у нічних клубах, або керуючим авто у нетверезому стані, він дуже дисциплінований і ставится до свого нефутбольного життя дуже серйозно. На відміну від своїх зіркових партнерів він не витрачає свій час на непотрібні речі і від цього тільки виграє, оскільки витрачає його на додаткові тренування або перегляд матчів під час яких може почерпнути щось корисне для себе. Кіліан Мбаппе дуже цілеспрямований і впевнений, що такий його стиль життя і відношення до нього допоможуть йому досягти найвищих досягнень у світовому футболі.

Дякую за те, що прочитали данну статтю! Якщо вам вона сподобалася, підписуйтесь на блог і ставте плюс, а якщо не сподобалася, ставте мінус і пишіть у коментарях що саме не сподобалося. Всього найкращого!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты