Tribuna/Футбол/Блоги/Box-to-box Football/5 аргументів, чому Атлетіко Мадрид стане майбутнім королем Іспанії

5 аргументів, чому Атлетіко Мадрид стане майбутнім королем Іспанії

Усе літо ходили плітки, що Грізманн таки піде у Барселону, ще взимку всі знали, що Дієго Годін перейде у Інтер на правах вільного агента.А усе це вкупі із завершенням кар’єри Хуанфрана і від’їздом догравати у Бразилію Феліпе Луїса навівало спогади про золоті часи Атлетіко і чемпіонство 2013/2014 років. У цей момент здавалося, що Дієго Сімеоне залишився біля розбитого корита і клуб піде у тривалу перебудову, проте ще до трансеру Грізманна в Барселону і до кінця трансферного вікна Атлетико підсилився так, що Сімеоне і компанія вже цього сезону обов’язково нав’яжуть...

Блог — Box-to-box Football
Автор — Box-to-box Football
30 июля 2019, 20:12
5 аргументів, чому Атлетіко Мадрид стане майбутнім королем Іспанії

Усе літо ходили плітки, що Грізманн таки піде у Барселону, ще взимку всі знали, що Дієго Годін перейде у Інтер на правах вільного агента.А усе це вкупі із завершенням кар'єри Хуанфрана і від'їздом догравати у Бразилію Феліпе Луїса навівало спогади про золоті часи Атлетіко і чемпіонство 2013/2014 років. У цей момент здавалося, що Дієго Сімеоне залишився біля розбитого корита і клуб піде у тривалу перебудову, проте ще до трансеру Грізманна в Барселону і до кінця трансферного вікна Атлетико підсилився так, що Сімеоне і компанія вже цього сезону обов'язково нав'яжуть Реалу і Барселоні боротьбу за чемпіонство.

1. Трансфери літа 2018/2019

Звісно, головним трансфером став перехід 18-річного Жоау Феліша за 126 млн євро, проте на фоні цієї бомби Атлетіко непомітно провернув декілька дуже вдалих підписань. На місце ветеранів клубу прийшли хороші виконавці, які у майбутньому під керівництвом Сімеоне можуть вирости у найкращих у світі на своїй позиції.

Отже, на місце Дієго Годіна прийшло два гравці: досвідчений Феліпе з Порту і перпективний Маріо Хермосо з Еспаньйола. Замість Хуанфрана були куплені Ренан Лоді з Бразилії і Кіран Тріпп'є, а намісце Родрі були придбані Маркос Льоренте і Хектор Ерерра.

2. Готовність витрачатися

Загалом сума всіх футболістів, прийшовших цього літа, становить 245 млн євро, але, що більш неймовірно Атлетіко навіть заробив цього літа, оскільки сума усіх проданих склала 279 млн євро. У порівнянні з кампаніями Реала і Барселони матрасники солідно витратилися цього літа. Як на мене, такою поведінкою на трансферному ринку цього літа довів, що готовий витрачати великі гроші на придбання і нав'язувати боротьбу іспанським грандам ще й фінансово.

3. Досвідчений тренер

Ні для кого, я думаю, не стане сюрпризом, що Дієго Сімеоне є, можливо, не кращим, але одним із кращих тренерів сучасності. Тож, ці гравці потрапили до рук справжнього професіонала своєї справи, під чиїм керівництвом вони зможуть стати найкращими. Дієго справжній майстер робити з просто хороших виконавців гравців екстра-класу. Прикладом цього є і ветерани команди, як-от Хуанфран, Годін чи Луїс, і гравці на яких ветерани залишили команду як Сауль, Марія Хіменес і Коке. Прогресивні працюючі тренерські ідеї і залізна дисципліна допожуть наповну розкритися новим гравцям.

4. Сплав досвіду і молодості

Ще одним доводом сили Атлетіко будуть гравці, які вже були у команді. Наступного сезону Феліш буду грати пліч-о-пліч з Саулем і Коке, а Ренан Лоді поряд З Хіменесом, Тріпп'є і Феліпе. Разом з досвідченими і загартованими єврокубковими баталіями гравцями, молодим буде легше прогресувати і набиратися досвіду. Вже дуже скоро будуть прибрані непорозуміння, яке є між новими гравцями і старим складом, і команда Єль Чоло заграє новими барвами.

5. Клубна філософія

Останні декілька років Атлетіко асоціюється з бойовим характером і безкопромісною грою в обороні. Саме такий стиль гри привіває підопічним Дієго Сімеоне, він просто божевільно любить коли його команда допускає мінімум гострих моментів у своїх воріт, а на тренуваннях постійно робить акцент на позиційній обороні. Це означає, що стиль гри Атлетіко стає повноцінним брендом у світовому футболі, також це означає, що Атлетіко має чітко вивірену стратегію щодо майбутньго розвитку клубу і має клубну філософію. Усі трансфери є підсилення і влучають просто у яблучко, саме тому Атлетіко з відносно невеликими ресурсами порівняно з Реалом і Барселоною мав відмінні результати.

6. Висновок

Отже, боротьба за чемпіонство у Іспанії обов'язково буде гарячою. Битва за титул, скоріш за все, навіть посуне чемпіонську гонку в АПЛ. Всі лідери підсилили свої позиції і в наступному сезоні перед кожним іспанським грандом будуть поставлені тільки навищі. І в цьому марафоні Атлетіко точно не буде пасти задніх.

Дякую за те, що прочитали данну статтю! Якщо вам вона сподобалася ставте плюс, а якщо не сподобалася ставте мінус і пишіть у коментарях що саме не сподобалося. Всього найкращого!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты