Tribuna/Футбол/Блоги/Box-to-box Football/У ПСЖ навчилися правильно витрачати гроші?

У ПСЖ навчилися правильно витрачати гроші?

Блог — Box-to-box Football
Автор — Box-to-box Football
30 июля 2019, 15:54
У ПСЖ навчилися правильно витрачати гроші?

Після придбання шейхами ПСЖ було зроблено багато невдалих і дорогих підписань, таких як Юліан Дракслер, Лукас Моура, Хав'єр Пасторе та ін. Ці покупки були безглуздими через відсутність трансферної політики, унаслідок чого багато гравців гнили або гниють на лаві запасних. Моура і Пасторе є відмінними футболістами, проте через те, що клуб купував декілька людей на одне місце вони виявилися непотрібними. Продуктом реакції постійного скуповування зірок атаки став дефіцит гравців на ключові позиції у захисті і півзахисті, через що у минулому сезоні ми бачили Маркіньюша (номінально центрального захисника) у опорній зоні і молодого Тіло Керера у центрі захисту. Тож трійця захисників Керер - Сілва - Кімпембе стала посміховиськом у Лізі Чемпіонів. Проте не дивлячись на не надто вдалий сезон за результатами, Томас Тухель зміг зупинити навіжених власників клубу від скуповування ринку цього літа і довів їм, що потрібно звернути увагу на комплектування команди по усіх ланках, а не підсилення тільки атаки.

Літо 2018/2019

Вже від початку трансферного вікна ПСЖ почав методично підсилювати проблемні позиції і латати дири у складі.Першими пташками стали Андер Ерерра (підписаний безкоштовно!) і Пабло Сарабія

Трохи пізніше у пізніше у розташування клубу прибув універсал Абду Діалло, який минулий сезон провів у Дортмундській Боруссії. Також центр поля був укріплений одним з найкращих опорних захисників АПЛ Ідрісса Гуйе. І вже через 2 місяці після відкриття трансферного вікна парижани перетворили свої слабкі сторони на сильні ланки, а подекуди на місця з шаленою конкуренцією, як-от центр захисту і центр півзахисту, де незрозуміло як будуть разом співіснувати Тіаго Сілва, Кімпембе, Маркіньюш і Діалло у захисті і Леандро Паредес, Андер Ерерра і Гуйе у опорній зоні.

Отже, після цього літа ПСЖ не такими дорогими і зірковими трансферами, деякі з якихнавіть можна вважати крадіжкою серед білого дня, значно підсилитися і тепер точно пройде далі 1/8 у Лізі Чемпіонів. Томас Тухель отримав озброєний до зубів склад, який допоможе йому втілити у життя всі задумки щодо такого амбіційного проекту як ПСЖ.

P.S. За одне трансферне вікно парижани зробили, мабуть, більше продуманих трансферів ніж за попердні, оскільки вперше подивилися на свій склад і прокачали необхідні позиції. Великі гроші у клубі не є перевагою, поки вони не запросять розумного тренера і не дадуть йому необхідну свободу у прийнятті рішень.

Дякую за те, що прочитали данну статтю! Якщо вам вона сподобалася ставте плюс, а якщо не сподобалася ставте мінус і пишіть у коментарях що саме не сподобалося. Всього найкращого!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты