Tribuna/Бокс/Блоги/Боксерский дайджест/Як йшов Майк Тайсон. Найсумніший фотопост

Як йшов Майк Тайсон. Найсумніший фотопост

Суперник, якого б праймовий Майк розтоптав би за хвилини, закінчив кар’єру легенди.

Автор — I`m boxing
11 июня 2019, 17:17
3
Як йшов Майк Тайсон. Найсумніший фотопост

Суперник, якого б праймовий Майк розтоптав би за хвилини, закінчив кар’єру легенди.

У 2005-му Тайсон вже давно не був на піку форми. За три роки він провів три поєдинки та програв у двох з них – Ленноксу Л’юїсу та Денні Вільямсу. Обидва – достроково (нокаутом у восьмому та четвертому раундах, відповідно). Через рік після поразки від Вільямса, Майк вирішив повернутись. Основа розмов перед тим поєдинком – про те, що Тайсону віддавати мільйонні боги і повернення через гроші, хоча сам боксер і його тренер все заперечували. Організатори заявляли, що поєдинок з Макбрайдом – перший в серії з трьох поєдинків. Фінальний в серії – чемпіонська зустріч з Віталієм Кличко.

Українець і сам хотів поєдинку з Майком – називав це мрією дитинства та розповідав, як в школі обіцяв товаришам побити ось цього хлопця, коли показували один з боїв Майка. Ірландець Кевін Макбрайд – здоровенний 198-сантиметровий боксер, що був важче за Тайсона на 17 кілограмів, здавався хорошою репетицією, перед виходом на Кличко. Ба більше, ірландець став одним з найбільших боксерів в кар’єрі Майка.

Але все скінчилось майже одразу: Тайсон чудово стартував, забрав чотири перших раунди, а потом сили скінчились.

Починаючи з п’ятого раунду було видно, як Майку важко навіть просто рухатись, не те щоб атакувати. У шостому раунді Макбрайд навалився на Тайсона і той звалився біля канатів. Рефері нокдаун не відрахував, але легендарний боксер виглядав геть погано.

В перерві Майк відмовився від продовження бою:

«Хочу вибачитись перед уболівальниками, що заплатили за це гроші та втратили час. Думаю, мені час закінчувати. Не бачу сенсу в тому, щоб з’являтись у ринзі в майбутньому. Не варто обманювати самого себе та ганьбити вид спорту, якому я віддав стільки років свого життя», – попрощався з публікою Тайсон.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты