Tribuna/Футбол/Блоги/Бентега логофіла/Канабіс для Суркіса, хет-трик Селезньова, номер телефону Монзуль. Моменти першого туру УПЛ сезону 2021-2022

Канабіс для Суркіса, хет-трик Селезньова, номер телефону Монзуль. Моменти першого туру УПЛ сезону 2021-2022

Сезон буде гарячим.

7 октября 2020, 21:13
21
Канабіс для Суркіса, хет-трик Селезньова, номер телефону Монзуль. Моменти першого туру УПЛ сезону 2021-2022

У блозі "Взгяд на Запад" вже стало доброю традицією усе найцікавіше, що сталося в ігровому турі УПЛ, видавати в окремому пості. Блог "bitter sweet symphony" вирішив спрогнозувати, якими будуть найбільш помітні події у дебютному турі наступного сезону. Отже, моменти туру до вашої уваги.

Гол туру 

Євген Селезньов зробив хет-трик у звітному турі. Всі м’ячі видались на славу: перший – ударом п’ятою, другий – після обіграшу один в один трьох захисників по черзі, третій – ударом головою з-за штрафного майданчика. Кожен з них і є голом туру.

Святкування туру

Після одного з голів Селезньова гравці "Колоса" підбігли до камери і почали просити у держави пільгові кредити для розвитку сільськогосподарських кооперативів.

Відставка туру

Сергія Лавриненка відправлено у відставку. Подейкують, що його змінить Люк Хольц, який не так давно керував збірною Люксембургу. Олександр Поворознюк віднайшов в імені нового наставника головний мотиваційний поштовх для футболістів.

Заміна туру

Дентіньо як та палка, що раз на рік стріляє. Цього разу, вийшовши на заміну, бразилець тричі виніс м’яч з пустих воріт гірників, чим врятував команду від поразки. Вболівальники Шахтаря вже почали збір коштів на пам’ятник гірнику, поки біля "Олімпійського" ще є вільне місце.

Захист туру

"Шахтар" дебютував в сезоні невиразно. Але на захист своїх гравців став Луїш Каштру: "Відповідальність за погану гру я беру на себе". Якщо так піде і далі, то Каштру стане найкращим захисником чемпіонату.

Воротар туру

Паст починає сезон так, як і завершував попередній – вчергове потягнув все, що летіло в ствір його воріт. Але все марно, Андрій Шевченко не читає наші звіти.

Конопля туру

Ігор Суркіс дуже нервував під час поєдинку його команди з "Ворсклою". "Айкос" уже не вставляв, тому Андрій Мадзяновський (віцепрезидент з питань безпеки, в тому числі, психічної безпеки президента клубу) швидко зорієнтувався і приволік кальян. Замість тютюну зі смаком вишні, Ігорю Михайловичу насипали канабісу. Володимир Крамар з оператором не дрімали. Але Суркіс не знітився, і прямісінько на камери почав тицяти папірцем: то був лікарський рецепт, мовляв, конопелька – то суто легка анестезія.

Пісня туру

Кожна зустріч Катерини Монзуль і Динамо є особливою. Цього разу київський клуб підготувався. Під час виходу команд і суддів на поле "Олімпійського" гучно лунало "Виходила на берег Катюша". Фанати підспівували, хоч і додавали до тексту нерозбірливих матюків про Павелка.

Суддівська помилка туру

Чому вилучили Володимира Чеснакова не знає ні Володимир, ні арбітриня. Катерина Монзуль отримала підказку від бокового судді, що капітан "Ворскли" робить щось дуже неспортивне і непристойне за її спиною. Монзуль повернулася до Чеснакова і показала йому пряму червону картку. Потім п’ять хвилин переглядала на ВАРі цей момент, після чого з посмішкою відмінила вилучення і вручила Чеснакову серветку зі записаним власним номером телефону.

 

Перформанс туру

Відзначились ультраси "Карпат", які прийшли на домашній матч "Руху". Парубки під час матчу спалили два опудала. Одне – Петра Димінського, друге – якогось лисого пана (мабуть, Потапу краще відмінити концерт у Львові).

 

Дебют туру

Це сталося: за "Минай" дебютував Євген Коноплянка. Паралельно з цією подією в Дніпрі відкрився новий сигаретний кіоск. 

Спіч туру

Копієвський знову "наварив" у матчі "Маріуполя". На це керівництво азовців відреагувало емоційно. Андрій Санін у соцмережах віртуозно цитував фольклор про "роззути очі" і "придбати окуляри з двоцифровими діоптріями". Написав він і крилате "браво федерація", але цей фразеологізм він швидко видалив.   

Курйоз туру

Не пощастило Артему Бєсєдіну. Після чергового стику футболіста з суперником лікарі хотіли "заморозити" рану на нозі динамівця. Однак медики переплутали балончик і замість знеболювального обробили ногу Артема піною для гоління (можливо, то був спрей-балончик головного арбітра). Довелось Бєсєдіну голити ноги прямо біля поля.

Консенсус туру

На матчі "Минаю" на трибунах перетнулися Михайло Кополовець і Андрій Несмачний. Релігійні чвари мало не дійшли до мордобою. Але в підсумку віряни дійшли згоди, що сатана – це зло.

Цитата туру

Олексій Кащук на питання, як звати президента "Маріуполя" відповів: "А що, наш президент не Санін?"

Грубіян туру

Сергій Кравченко знову відзначився в цій номінації. Вже за традицією після власного грубого фолу і заслуженої жовтої капітан СК "Дніпро-1" напхав повну торбу нецензурщини арбітру. Після цього Кравченко обматюкав суперника (нібито за симуляцію), якого виносили на ношах. А коли Йовічевіч вирішив замінити розбишаку від гріха подалі, то і сам словесно отримав на горіхи від Сергія, в дусі "тренери приходять і йдуть, а я лишаюся завжди".

Справедливість туру

У підсумку Кравченко наговорив на червону картку від арбітра і на синє око від тренера.

Вболівальники туру

Два фанати «Динамо» не тільки палко підтримували киян всю гру, а й весело та бадьоро провели час.

Сподіваємось, чемпіонат буде більш видовищним, ніж те, на що споглядали пани на попередньому фото. 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Come on, read!
19 июля 2019, 20:42
27
Все посты