Tribuna/Футбол/Блоги/Бентега логофіла/Мої спортивні підсумки року. Версія Дениса Юдінкова

Мої спортивні підсумки року. Версія Дениса Юдінкова

Коли Леся Українка – це про «Динамо»

24 декабря 2019, 23:15
8
Мої спортивні підсумки року. Версія Дениса Юдінкова

Цей рік точно повинен був стати хорошим. Для нашої «федеративної асоціації» цей рік точно один із найбільш вдалих за часів незалежності. Чудо команди Олександра Петракова досі перед очима. Національна збірна нарешті на регулярній основі (а не фрагментарно) грає в нормальний футбол, а не лише бігає і бореться. А в "Динамо" назрівали великі зміни. Але щось пішло не так.

Мені, як щирому і багаторічному вболівальнику київського "Динамо", хочеться якомога швидше забути 2019-й. При чому я щось подібне відчував в кінці 2018-го. Тоді, здавалося, столичний клуб міцно облаштувався на дні. Цього ж року, озброївшись "новими тактичними схемами", кияни завзято заходилися те дно пробивати.

І від цього дуже прикро. Адже "Динамо" для мене – немов дівчина, з якою ти давно зустрічаєшся, і яку ти палко кохаєш. Просто останнім часом ця пані йде явно не тією стежиною. Вона почала зловживати несертифікованою горілкою, скурює щоденно по дві пачки цигарок "Captain Black" (хоч розповідає, що вона проти расизму), записалася до якоїсь тоталітарної секти, в якій їй вдувають у вуха, що вона стала на правильний шлях.

Але ж кохання не може зникнути просто так! Адже, по-перше, я не уявляю собі життя без цієї дівчини. По-друге, вона давно знайома з моїми батьками, і вони теж до неї прив’язалися. По-третє, у нас з нею було дуже багато приємних сторінок: яскраві подорожі, романтичні зустрічі, бурхливий секс. І згадуючи все хороше, хочеться пробачити коханій. Але в цьому році вона перетнула межу: пішла "по руках", спить з ким трапиться, ще й без контрацептивів. При чому її вже "відгойдали" навіть ті, кого б вона раніше і на гарматний постріл до себе не підпустила б.

І якщо минулого року ще була віра у повноцінне відновлення стосунків, то зараз все частіше згадується Леся Українка з її "Contra spem spero".

І хоч надії зовсім мало, але за інерцією продовжую сподіватися, що моя, колись така рідна, дівчина схаменеться, "заш’ється" від шкідливих звичок, відправиться на реабілітацію до якогось Шаоліню, опанує самоаналіз. Та хоча б хай для початку згадає, що таке гігієна і презервативи. 

Але якщо вона продовжить в тому ж дусі, то через рік напишу, як спалив усі наші спільні з нею фото і як годував її улюбленого кота п’ятирічними балтійськими сардинами.

Бережіть себе.  

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Come on, read!
19 июля 2019, 20:42
27
This is my «Caetano»
1 июля 2018, 14:52
12
Все посты