Tribuna/Футбол/Блоги/Бентега логофіла/Закварцована черешня

Закварцована черешня

Ягідний фатум Віталія Володимировича.

5 июня 2018, 14:14
8
Закварцована черешня

Нещодавно на нашій рідненькій «Трибуні» я прочитав новину, яка мене приголомшила. Та що там мене! Думаю – багатьох. Але мене – чи не найбільше…

Мова про призначення Віталія Володимировича Кварцяного головним тренером аматорського футбольного клубу «Таврія-Скіф» із села Роздол Михайлівського району Запорізької області (протокольну частину закінчив).

Чому ж у мене така реакція? Справа в тому, що я знайомий з цим селом. Колись під час своєї відпустки я вирішив підзаробити. З нашого невеличкого містечка щоліта возять у фермерське господарство «Таврія-Скіф» збирати черешню (за що левова частина нашого безробітного місцевого населення вдячна братам Каліманам), хоча вирощують вони все підряд (але тільки овочі та фрукти, це ж не Колумбія).

Тепер уявіть собі, що твориться в моїй голові під час побудови асоціативного ряду: тісний автобус, що везе збирачів ягоди на роботу → черешня під палючим сонцем → зморені, спітнілі, вонючі (вибачте, але інакше атмосферу не передати) роботяги → ті самі роботяги з пляшками «Арсенал міцне» біля найближчого магазину → Кварцяний → Error-error-error… Ну це ж КВАРЦЯНИЙ!!! Тепер швидко пригадайте звук, коли в «Windows» видає помилку. Згадали? А тепер на всю гучність і 5 разів підряд. Ось приблизно такий стан був у мене, коли я прочитав вищезгадану новину.  Я розумію, що в наш час аграрії здатні успішно утримувати футбольний клуб, навіть на рівні УПЛ. І у кожного сільгоспвиробника працює дофіга роботяг. Але коли воно ось так, поруч – то це викликає суттєвий дисонанс. Ну а як по-іншому: ханига, який приїхав заробити 46 гривень «#напобухать» і Віталій Кварцяний працюють на одну й ту ж саму людину!! Ні, туди, «на черешню», їздять і цілком адекватні і нормальні люди, але серед них є і товариші зі стійкими ароматами «благородних» спиртів.

Трішки заспокоївшись, я усвідомив, що цей зв’язок Кварца з черешнею розпочався вже давно. Слідкуйте за думкою. Яке місто у нас є столицею «країни смачних ягід»? Звісно Мелітополь. А хто у нас із відомих українських футболістів робив перші кроки в дорослому футболі саме в цьому місті? Правильно, Женя Хачеріді. А хто помітив Євгена в мелітопольському «Олкомі» і запросив, так би мовити, «на підвищення»? Віталій Володимирович. Та ще не йде з голови жарт Олександра Іщенка (експерта 2+2) про те, що «якби не Кварцяний, то Женя й досі б продавав в Мелітополі черешню» (хоча формально футболіст переходив до «Волині» із запорізького «Металурга-2»). Словом, від фатуму не втечеш.

І ось долі ягідки та тренера стали ще ближчими. Тепер тутешня черешенька «закварцується» по повній. 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Come on, read!
19 июля 2019, 20:42
27
Все посты