Tribuna/Футбол/Блоги/Все Про Все/Футбол на районі

Футбол на районі

5 причин, які демонструють, чому чемпіонат району перевершив УПЛ

Блог — Все Про Все
Автор — fcprisluch1992
27 февраля 2017, 22:15

Футбол на районі, сміх і сльози, сатиричний відступ

 

5 причин, які демонструють, чому чемпіонат району перевершив УПЛ.

 

 З падінням рівня футболу в українському вищому дивізіоні усе більше помічаю спільного між турніром ’’професіоналів’’ та нашою районною першістю, а в деяких аспектах, гранди району можуть з впевненістю дати фору середнякам прем’єр - ліги. Тож пропоную Вашій увазі підбірку, яка змусить задуматися багатьох гравців УПЛ, а чи не перебратися їм у команду із глибинки.

 

1. Стабільність, думаю це перша причина по якій професіонали шаленим потоком побіжать у район. Футболісти, у нашому турнірі сільських громад, можуть похвалитися стабільністю виплати зарплат, на відміну від більшості команд вишки, де постійні задержки та не виплати кровно зароблених. Також можуть не хвилюватися гравці і про харчування, сало, цибуля, картопля та хліб – невичерпний ресурс у селі.

 

2. Підтримка фанатів, скажу чесно, за цим показником усі команди з нашого району перевершують деяких представників елітного дивізіону, на футбол приходять усім селом. Тут не засумують навіть найвибагливіші футболісти, адже думаю, більшість професіоналів не бачила за свою кар’єру, щоб найактивнішими вболівальниками на грі були не ультрас, а вісімдесятирічні бабусі.

 

3. Суддівство, якщо ж в прем’єр – лізі, кожен тур супроводжується скандалом, то в чемпіонаті району все набагато простіше та організованіше. Якщо ж суперник не згідний з рішенням нашого судді, вирішується одразу все на полі і жоден скандал не виходить за межі футбольного майданчика, порішали і граємо далі, а після гри взагалі нонсенс для гравців з ПЛ, футболісти обох команд святкують та обговорюють  разом поєдинок у місцевому ‘’Капуті’’.

 

4. Також футболісти у селі великі зірки і на відмінну від гравців з ПФК, мають велику вигоду з цього.  Для місцевих Роналдуків та Месюків в першу чергу виорає город дядя Коля, а в магазині тітка Люда без проблем запише на хрестик, а якщо ж ти ще забив у минулій грі гол, то попутками до райцентру 100% доїдеш безкоштовно.

 

5. У районній першості більше тайм-аутів, це також великий наший плюс, адже коли діду Василю (який вже встиг відсвяткувати гол улюбленого внука) потрібно перейти на протилежну сторону  за добавкою горючого, то його не зупинить уже  ніхто і тоді у команд з’являється можливість перепочити декілька хвилин, поки дід не надто швидким ходом, дістанеться місця призначення. Або ж відірветься бик, який випасався за воротами суперника і тоді його ловитимуть обидві команди разом з бригадою суддів, а коли ж ця корида завершиться, то продовжиться гра, так ніби й нічого не звичайного не сталося.

 

Р.S. Можна і ще багато чого написати про чемпіонат району та його переваги над прем’єр – лігою, але думаю і цього буде достатньо, щоб гравці з умовної ’’Ворскли’’ чи ’’Волині’’ навіть не задумувалися і підписували контракти з Прислучем, Березною та Понінкою.#лучший блогер Украины

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все таки встиг
25 мая 2017, 17:27
Згадати все
2 марта 2017, 17:27
3
Футбол на районі
27 февраля 2017, 22:15
Галопом до дна
27 февраля 2017, 17:22
2
Таємниця розкрита
20 декабря 2016, 22:13
2
Елан Шалон - Хімік
16 марта 2016, 16:09
Найкращі матчі Мілана
14 января 2016, 16:45
Найкращі матчі Мілана
13 января 2016, 14:35
Найкращі матчі Мілана
12 января 2016, 21:52
Найкращі матчі Мілана
12 января 2016, 00:17
Все посты