Tribuna/Футбол/Блоги/Бессарабские ворота/«В якийсь момент я втратив інтерес до футболу». Чому Калітвінцев завершив кар’єру в 32

«В якийсь момент я втратив інтерес до футболу». Чому Калітвінцев завершив кар’єру в 32

Тоді ставлення до футболістів було інше.

5 мая 2020, 10:28
«В якийсь момент я втратив інтерес до футболу». Чому Калітвінцев завершив кар’єру в 32

Тоді ставлення до футболістів було інше.

Легендарний півзахисник «Динамо» в ексклюзивному інтерв'ю офіційному сайту клубу розповів про цікаві епізоди свого шляху в футболі.

— Юрію Миколайовичу, два десятиліття тому завершилася Ваша кар’єра гравця. Як загалом оцінюєте її?

— Звичайно, завжди хочеться більшого. Але в цілому я задоволений. Якби міг, змінив би одне: хотів би раніше потрапити в Київ. Отримавши таке запрошення, обов’язково скористався б. А так… Мені казали, що й раніше, ще перед 1994 роком, «Динамо» цікавилося мною, проте, з другого боку, не факт, що тоді заграв би.

— Сьогодні, коли стали звичним явищем гравці 35-38-літнього віку, те, що Ви «зав’язали» в 32, дивує.

— В якийсь момент я втратив інтерес до футболу. Тоді я виступав у Туреччині, де почувався не дуже комфортно. Одна з причин — затримки зарплатні. Я подав у суд. Поки тривав процес, підтримував форму в Києві й грав за ЦСКА. Були розмови, що можу повернутися в «Динамо», однак ми тоді думали, що через судовий процес я не можу грати в іншому клубі, крім «Трабзонспора». Вже пізніше дізнався, що поки розглядали мою справу, я таки міг виступати за «Динамо»… А грати за команду без серйозних завдань не хотів… Чому раніше так рано завершували кар’єри? Ставлення до футболістів було інше. Я це добре пам’ятаю: 4 травня мені 29, усе нормально, наступного дня мені 30, й уже на тебе інакше дивляться — «ветеран»

Джерело: fcdynamo.kiev.ua

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты