Tribuna/Ставки/Блоги/Європейський гандикап/Прогноз на матчі ЧС, які відбудуться 14-15.06

Прогноз на матчі ЧС, які відбудуться 14-15.06

В стартових матчах чемпіонату світу ставимо на фаворитів та прогнозуємо результативний матч іспанців з португальцями

Автор — Ronnie
12 июня 2018, 15:35
5
Прогноз на матчі ЧС, які відбудуться 14-15.06

1. Росія - Саудівська Аравія (№3687 по лінії БК "Фаворит") - перемога Росії в 1 або 2 голи. Коефіцієнт - 1.92.

Вибираючи на що поставити, коливався між ТМ 2.5 і ставкою, яку зрештою пропоную. Обрати перший варіант перешкоджає побоювання того, що сауди заб'ють, як вони це робили в нещодавних товарняках з німцями і італійцями. При цьому в підсумковій перемозі росіян не сумніваюсь: навіть такий посередній рівень російської команди є в цылому вищим за суперника. Приблизно на різницю в 1-2 голи, на що й пропоную ставити

Ставка - 5 юнітів.

2. Уругвай - Єгипет (№3884 по лінії БК "Фаворит") - перемога Уругваю з форою (-1). Коефіцієнт - 2.1

Тут все більш зрозуміло. Уругвай - хороша, забалансована комманда. Дуже пристойний підбір виконавців в середині поля: Весіно, Бентанкур, Торейра, Лаксальт в купі з шикарним нападом і центром захисту дає підстави вважати команду однозначним фаворитом групи і претендентом, як мініму на 1/4.

Єгипет - це, в першу чергу, Салах. Мохамед, скоріше за все до першого матчу групового етапу не відновиться. В разі, якщо його все ж таки поставлять на ноги, це буде гравець, який првів 3 тижні без футболу. Схожа ситуація і з іншим лідером команди -  півзахисником Арсеналу Ель - Ненні, який лише нещодавно почав тренуватись після ушкодженя.

Підсумовуючи, вважаю, що уругвайці легко переможуть. Зважаючи на те, що букмекери дають низький коефіцієнт на чисту перемогу, а фора (-1.5) виглядає ризиковано, спробую перестрахуватись і взяти перемогу уругвайців з форою (-1).

Ставка - 7 юнітів

3. Португалія - Іспанія (№2403 по лінії БК "Фаворит") - тотал більше 2.5. Коефіцієнт - 2.4.

Тут більше на відчуття, оскільки статистика очних зустрічей цих команд на великих турнірах говорить про протилежне. Однак, тут голи будуть і, скоріше за все, в обидві сторони. Напад португальців дозволяє розраховувати на голи в ворота іспанців, а центральні захисники португальців дозволяють розраховувати на голи в свої ворота.

Ставка - 7 юнітів.

 

 

Другие посты блога

Прогнози на 23.06
23 июня 2018, 11:37
Все посты