Tribuna/Футбол/Блоги/Ставки на статистику/Збірна відкриттів ЧС-2018

Збірна відкриттів ЧС-2018

Гравці, які розкрились на мундіалі по максимуму, хоча можливо від них цього не чекали

Автор — Under8
18 июля 2018, 12:16
17
Збірна відкриттів ЧС-2018

Збірна та антизбірна ЧС-2018 вже сформовані, тому переходимо до збірної відкриттів турніру. 

Воротар. У збірній турніру опинився Каспер Шмейхель, який провів близький до ідеального турнір. В принципі він розкрився на цьому мундіалі і повинен опинитись тут. Але я хочу відмітити воротаря, який також засяяв на чемпіонаті. Це Джордан Пікфорд. Проблемна позиція збірної Англії в останні роки цього разу була нівельована воротарем Евертона. Пікфорд здійснив багато сейвів, причому парочку досить ефектних, а також відбив удар Бакки у післяматчевих пенальті. Цей турнір відкрив Джордана як класного воротаря для багатьох вболівальників, і тепер важливо тільки прогресувати далі, щоб відповідати цій високій планці. 

Лівий захисникЛюдвіг Аугустінссон. Шведи провели 3 сухих матчі із 5, Аугустінссон зіграв у всіх від початку до кінця. Був надійним у захисті, а також встиг забити один м'яч, у ворота мексиканців. Йому всього 24 і цей турнір подарував Людвігу шанс проявити себе, яким він чудово скористався.

Центральний захисник. Єррі Міна. Беззаперечно супер турнір для колумбійця. Три голи у трьох матчах, один з яких вивів Колумбію у плей-оф, а інший подарував серію пенальті із англійцями, яку все таки було програно. Центральний захисник ще й став кращим бомбардиром колумбійців. Прекрасний мундіаль для захисника, за якого Барселона виклала всього 12 мільйонів євро. 

Центральний захисникГаррі Магуайр. Захисник англійців, який представляє Лестер, можливо поступається за популярністю Гаррі Кейхілу чи Філу Джонсу, але не програє у ігрових якостях. На цьому турнірі він довів, що не дарма грав у стартовому складі, надійно відігравши в захисті і просто чудово у нападі, віддавши гольову на переможний гол Кейна у компенсований час, а також забив класний гол у ворота шведів. 

Правий захисникБенжамен Павар. Гравець, який зіграв за збірну всього 12 матчів, 6 з яких на цьому чемпіонаті. Був дуже надійний у захисті, в атаці не виблискував, але забив один з найкрасивіших голів на турнірі. Використав свій шанс на повну, став чемпіоном світу і тепер за ним полюють Арсенал, Тоттенхем та Баварія. 

Лівий півзахисникДенис Черишев. Росіянин, який на цьому турнірі відзначився чотирма м'ячами, два з яких номіновані на гол турніру. Денис їхав на мундіаль як джокер у російській збірній і, як бачимо, джокер зіграв неодноразово. 

Центральний півзахисникТакасі Інуї. Японці на чемпіонаті світу зіграли вище всяких очікувань. Серед гравців, які стали ковалями цього успіху, особливо виділився саме Інуї, який взяв участь у половині голів Японії. В матчі проти Сенегалу він забив гол+віддав результативну передачу, а проти бельгійців Такасі вдався просто шикарний удар. 

Правий півзахисникКіран Тріппьє. Ще один гравець збірної Англії, який не є зіркою, і якого знають в основному віддані вболівальники АПЛ та Тоттенхема. Проте після чемпіонату фанатів у фулбека точно побільшає. Кіран закривав весь фланг, виконував колосальний обсяг роботи, велика кількість атак йшли саме через Тріппьє. Шикарний гол зі штрафного - це вишенька на торті для Кірана.

Атакувальний півзахисникХуан Кінтеро. Колумбієць, який через погану форму, а потім і травму Хамеса, став головним плеймейкером латиноамериканців. В першому матчі забив прекрасний гол зі штрафного під стінкою, а в інших матчах виконав дві гольові - одна з яких в матчі з Сенегалом, де був лише один гол, який і вивів Колумбію в плей-оф. 

Атакувальний півзахисникВахбі Хазрі. Головна зірка збірної Тунісу. Це Вахбі довів і на мундіалі. Два голи і дві результативні передачі ( участь в 4 голах із 5, п'ятий - з пенальті), постійна концентрація і боротьба на полі - справжній лідер і капітан карфагенських орлів. 

Форвард. З форвардами на цьому мундіалі ставались більше провали, ніж відкриття. Зіркові - зіграли на рівні (Грізманн, Манджукіч, Кавані) або гірше своїх можливостей (Кейн, Неймар, Левандовські), потенційні зірки-бомбардири також не феєрили ( Габріель Жезус, Вернер, Рашфорд). Але був форвард, який їхав на чемпіонат запасним, а в підсумку набрав 5 очок за системою гол+пас (3+2). Це Артем Дзюба. Російський форвард своєю наполегливістю і зарядженістю зумів якнайкраще себе проявити на мундіалі, забивши два робочі голи на груповому етапі і реалізувавши важливий пенальті, який в підсумку втілив мрію господарів пройти далі, у чвертьфінал чемпіонату світу. Думаю Дзюба і мріяти не міг про кращий виступ на турнірі.  

Ось така збірна відкриттів турніру, гравців, які проявили себе на повну. Які ваші думки? Кого не вистачає?)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

ЛЧ. Тур 4
7 ноября 2018, 18:02
1
Ліга Чемпіонів. Тур 4
6 ноября 2018, 16:42
2
ЛІга Європи. Тур 3
25 октября 2018, 17:48
ЛЧ. Тур 3
24 октября 2018, 14:36
1
ЛЧ. Тур 3
23 октября 2018, 15:22
Ставки на ЛЧ. Тур 2
3 октября 2018, 17:21
1
Ставки на ЛЧ. Тур 2
2 октября 2018, 13:59
Перші ставки на ЛЄ
20 сентября 2018, 15:49
Ставки на ЛЧ. День 2
19 сентября 2018, 14:21
1
Хорватія Англія
11 июля 2018, 12:14
2
Франція Бельгія
10 июля 2018, 16:11
Швеція Англія
7 июля 2018, 12:17
Все посты