Tribuna/Баскетбол/Блоги/На уровне и под эгидой/Стефенс влаштував данк-контест прямо посеред матчу із «Будівельником». «Прометей» розгромив прямого конкурента у боротьбі за титул

Стефенс влаштував данк-контест прямо посеред матчу із «Будівельником». «Прометей» розгромив прямого конкурента у боротьбі за титул

Підопічні Гінзбуга закріпилися у статусі лідерів чемпіонату

11 октября 2021, 13:55
2
Стефенс влаштував данк-контест прямо посеред матчу із «Будівельником». «Прометей» розгромив прямого конкурента у боротьбі за титул

Підопічні Ронена Гінзбурга закріпилися у статусі лідерів чемпіонату.

Зустріч «Прометея» та «Будівельника» мав стати найбільш видовищним та гостроцікавим матчем цього уік-енду Суперліги, адже зустріч двох фаворитів сезону, які напередодні влаштували справжню перестрілку у грі за Суперкубок, просто не могла пройти повз фанатів українського баскетболу.

І якщо із видовищністю проблем не виникло (за це якраз відповідав Ді Джей Стефенс), то з інтригою не склалося зовсім – «Прометей» буквально розтрощив киян, здобувши перемогу із різницею у 29 очок (98:69).

Діанджело Харрісон, який напередодні отримав відпочинок і пропускав матч проти «Черкаських Мавп», влучив взагалі все, що повинен і не повинен був влучати: 30 очок (5 триочкових і 7/7 з лінії штрафних), 8 підбирань і 5 асистів. Американець наче і став найкращим гравцем матчу, але всю увагу на себе перетягнув його земляк та партнер – інший лідер «Прометея» Ді Джей Стефенс.

Окрім того, що Ді Джей також був неймовірно ефективним на паркеті (23 очки, 11 підбирань та 3 перехоплення), він ще й став автором крутих данків. Спочатку Стефенс ефектно заклав м’яч у кільце після передачі від Міро Білана.

А вже наприкінці матчу поставив данк після пасу від Олександра Липового.

«Прометей» залишається єдиною командою, яка досі не знає поразок в українському чемпіонаті. Після трьох ігрових тижнів підопічні Ронена Гінзбурга мають чотири перемоги у чотирьох матчах та одноосібно очолюють турнірну таблицю Суперліги.

Натомість «Будівельник» опустився на 5 сходинку. В активі столичного гранда три перемоги у п’яти матчах. Головному тренеру киян Ігорсу Міглінієксу треба терміново виправляти становище, інакше «Будівельник» ризикує стати першою командою, яка змінить тренера у новому сезоні. Невпевнені перемоги над «Хіміком» та «Запоріжжям», поразка від «Мавп» та розгром від головного конкурента у боротьбі за титул зараз точно грають не на руку латвійському спеціалістові.

Фото, відео: ФБУ

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты