Tribuna/Футбол/Блоги/BEST and CO/Карантин? Що подивитись вдома?

Карантин? Що подивитись вдома?

Матчі топ-чемпіонатів перенесли. Українська Прем’єр-ліга без глядачів. Саме у цей момент ми згадуємо про старе добре кіно. Що ж можна подивитись вдома? Ми зібрали в одну статтю 10 найкращих фільмів від ваших улюблених футболістів.

Блог — BEST and CO
14 марта 2020, 17:42
5
Карантин? Що подивитись вдома?

Матчі топ-чемпіонатів перенесли. Українська Прем’єр-ліга без глядачів. Саме у цей момент ми згадуємо про старе добре кіно. Що ж можна подивитись вдома? Ми зібрали в одну статтю 10 найкращих фільмів від ваших улюблених футболістів.

Златан Ібрагімович. «Обличчя зі шрамом». Рейтинг IMDb: 8.3

«Люди думають, що в звичайному житті я роблю божевільні речі, але насправді я більшу частину часу дивлюся фільми або граю у відеоігри», - зізнається Ібрагімович. Найбільше нападник «Мілана» обожнює фільми з Аль Пачіно. Одна із улюблених кінокартин – «Обличчя зі шрамом». Сюжет фільму бере початок в 1980 році, коли величезна кількість кубинських біженців перетинає американський кордон, а серед них хлопець на ім'я Тоні Монтана. З самого прибуття в Майамі він трудився не покладаючи рук, щоб досягти так званої американської мрії. І ось, завдяки своїй завзятості і наполегливості, він зміг отримати все, про що тільки міг мріяти… 

Девід Бекхем. «Рататуй». Рейтинг IMDb: 8.0

А що ви очікували від багатодітного татка? Звичайно мультфільм. Добра, сімейна і комедійна історія, що розповідає про незвичайного щура на ім’я Ремі. Головний герой має талант – він чудово розбирається в їжі та може створити будь-який кулінарний шедевр. Доля складається так, що він потрапляє у велике місто на кухню відомого ресторану. Саме там він находить друга – юного прибиральника Лінгвіні. Хлопець ще не підозрює, що зіграє вирішальну роль у долі головного героя і фешенебельного ресторану. А ще «Рататуй» отримав премії «Оскар» та «Золотий глобус» за кращий анімаційний фільм. Однозначно рекомендовано для перегляду з дітьми.

Марко Ройс. «Похмілля-2: з Вегаса до Бангкока». Рейтинг IMDb: 6.4

Усім відома культова трилогія у власному комедійному жанрі. Але гравець дортмундської «Борусії» вподобав саме другу частину. Хороший та веселий фільм. Якщо вам захотілось розслабитись, відключити мізки і подивитися чудову комедію, то «Похмілля» саме те, що потрібно. Так, дана картина не відзначається особливою різноманітністю від попередньої частини, але прекрасно підійде для перегляду у веселій дружній компанії. Історія фільму повторюється: товариші влаштували запальну вечірку, ситуація вийшла з-під контролю, а прокинувшись вранці і страждаючи від сильного похмілля, друзі абсолютно не пам'ятають, що вони робили минулої ночі.

Вейн Руні. «Бріолін». Рейтинг IMDb: 7.2

У списку мужнього Вейна Руні є такі фільми як: «Гнів», «Врятувати рядового Райана» та «Бріолін». Екс-нападник «червоних дияволів» однозначно романтик. «Бріолін» – чудова мелодрама-мюзикл з молодим Джоном Траволтою розповідає про життя американської молоді. Головні герої закохуються, розходяться і знову знаходять один одного. У фільмі показана Америка 50-х років, де ще нема ні нафтових криз, ні війни у В'єтнамі, ні панк-року. Всюди царює атмосфера нестримного оптимізму і благополуччя. Що робити молодим людям в таких умовах? Співати, танцювати і займатися коханням!

Алекс Морган. «Спіймай мене, якщо зможеш». Рейтинг IMDb: 8.1

Олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу та просто красива дівчина. Все це про Алекс Морган, окрім того, вона має чудовий смак в кіно. Її улюблений фільм об’єднав на знімальному майданчику двох кращих акторів свого часу – Леонардо Ді Капріо та Тома Хенкса. Детективна драма Стівена Спілберга це реальна історія з життя Френка Ебігнейла - молодого геніального шахрая, одного з кращих у своїй справі. Він неймовірно розумний, і здатний провернути, що тільки його душа забажає. Сьогодні він лікар, завтра пілот – Френку дуже легко вдається обманювати людей. Однак на його слід виходить агент ФБР Карл Хенретті – розумний та цілеспрямований працівник, що ось-ось повинен схопити злочинця, але Френк завжди на один крок попереду...

Кіліан Мбаппе. «Людина зі сталі». Рейтинг IMDb: 7.1

Фанат коміксів Кіліан Мбаппе вибрав для себе кращий фільм – «Людина зі сталі». У центрі сюжету Супермен, який ще будучи зовсім маленькою дитиною був відправлений на Землю для власного захисту. Хлопчик підростає і відчуває в собі неймовірну силу. Через роки Кларк, саме так його називають нові батьки, стає журналістом, набуває друзів, знаходить любов, і завдяки своїм надзвичайним здібностям рятує життя людей. Правда, він все одно продовжує відчувати себе чужаком на цій Землі, і хлопця все частіше відвідує думка про його призначення. Але незабаром все стає на свої місця.

Джіджі Буффон. «Зоряні війни: Повернення джедая». Рейтинг IMDb: 8.3

Легенда «Ювентуса» справжній фанат зоряної кіносаги. Улюблена частина «Повернення джедая» у свій час справила незабутнє враження на Буффона. Альянс, Імперія, Дарт Вейдер, Принцеса Лея та Хан Соло… Для когось це пусті слова, але не для 42-річного голкіпера, він готовий годинами переглядати фантастичні пригоди «Зоряних війн». Для тих хто зацікавився, «Повернення джедая» продовжує розповідати про протистояння між Альянсом повстанців і військами Імперії, які стягують сили, щоб завдати чергового удару. Люк Скайуокер, Хан Соло, майстер Йода, принцеса Лея та інші готуються до фінальної битва, яка вирішить результат всієї війни…

Ліонель Мессі. «Немовля на прогулянці». Рейтинг IMDb: 6.1

Кращий футболіст світу Лео Мессі обожнює сімейні комедії. Серед них є і «Немовля на прогулянці». У фільмі описані пригоди сина мільйонера - маленького хлопчика на ім'я Бінк. Його викрали надмірно самовпевнені злодії, яким захотілося легких грошей. Коли викрадачі втратили пильність, він втікає і потрапляє прямо на вулицю. Малюк, навіть не розуміючи, які проблеми створює для бандитів спокійно повзає містом. У якийсь момент погані хлопці вже почали замислюватися над тим, «а чи хочуть вони ще отримати викуп за нього?». Відповідь на це питання можна знайти в заключній частині комедії «Немовля на прогулянці».

Карім Бензема. «Гангстер». Рейтинг IMDb: 7.8

Форварду мадридського «Реала», як виявилося, дуже подобається кримінальна драма Рідлі Скотта «Гангстер». Якщо пам'ятаєте, то в цьому фільмі щастить переважно поганим хлопцям: водій наркобарона успадковує злочинну імперію, з часом збільшуючи її розміри. Основа його успіху — це якісний і дешевий героїн, що він постачає прямо з Азії у трунах загиблих у В'єтнамській війні американських солдатів. Тоді як чесного поліцейського Річі Робертса, який ганяється за мафією, терпіти не можуть навіть колеги. Цікаво, що серед футболіст є ще один шанувальник фільму «Гангстер» - Маріо Балотеллі.

Кріштіану Роналду. «Шосте чуття». Рейтинг IMDb: 8.1

Зірка футболу віддає перевагу бойовикам старої школи: «Універсальний солдат» з Ван Даммом або «Скеля» з Ніколасом Кейджем. У топ-3 улюблених фільмів Роналду завжди додає містичний трилер «Шосте чуття». У центрі сюжету - фахівець з дитячої психології Малкольм Кроу, що досяг успіхів в області психології. Одного дня  його колишній пацієнт Грей, пробирається в будинок Малкольма, і звинувативши його у всіх своїх проблемах, намагається вбити з пістолета прямо на очах дружини, а потім здійснює самогубство. У світлі подій Кроу приймає рішення в усьому розібратися, і знайти причину, чому Грей так себе повів.

Лучшее в блогахБольше интересных постов