Tribuna/Футбол/Блоги/Запалися грою/Кваліфікація до ЧС-2017: Україна гратиме з Чехією, Австрією та Грузією

Кваліфікація до ЧС-2017: Україна гратиме з Чехією, Австрією та Грузією

Вчора, 3 серпня, в Італії пройшло жеребкування відбіркового турніру до ЧС-2017

4 августа 2016, 22:49
Кваліфікація до ЧС-2017: Україна гратиме з Чехією, Австрією та Грузією

Вчора, 3 серпня, в Італії пройшло жеребкування відбіркового турніру до ЧС-2017, котрий пройде наступного року з 27 квітня по 7 травня на Багамьских островах.

Збірна України потрапила до групи "F", де нашими суперниками будуть команди Чехії, Австрії та Грузії. До другого групового етапу проходять дві кращі команди з семи відбіркових груп + дві кращі треті. Ці 16 команд сформують чотири групи, і на Чемпіонат Світу - 2017 отримають путівки переможці цих квартетів.Відбірковий турнір ЧС-2017 пройде в італійському курортному місті Єзоло з 2 по 11 вересня цього року.

Підсумки жеребкування:

Як на мене, нам пощастило з жеребкуванням! Треба набирати 9 очок, забивати багато голів, задля гарної різниці м'ячів, щоб на другому етапі отримати менш сильного суперника.

А ось Білорусі не надто пощастило...бо грати з господарями. Як на мене, група А є найсильнішою группою. Але у другий етап білоруси вийдуть, я впевнений на 100 %!!! Хоч і з нервами...

Також цікава група В, де за друге місце боротимуться три рівних за силою збірні: Англія, Румунія, Молдова, хто тут фаворит? Не здивуюсь розкладу, за яким у трьох команд по три бали буде)) Росії, як і нам пощастило) 9 очок і гарна різниця м'ячів.

В группі D головна боротьба буде за друге місце між Нідерландами та Грецією. Дивлячись другий рік по піль на греків в Євролізі, фаворитами вважаю голандців.

Група Е. Не здивуюсь, якщо іспанці 9 очок не набируть, бо Польща дуже міцна команда, а естонці минулого року ледве в дивізіон А не вийшли, що підтверджує їх клас. Можливо, саме з цієї групи третя команда вийде. Принаймні, це було б справедливо.

В нашій групі ми перші, 9 очок, то ясно)) Другими за грою мають бути чехи, які з кожним турніром додають у грі.

Група F. Мабуть, єдина група, де сіяна команда, можливо, і не займе перше місце. Як на мене, в трьох команд приблизно рівні шанси, хоча угорцям невеличку перевагу віддав би.

Які будуть ваші прогнози?))

 

P.S. Що цікаво, за турнірною сіткою з величезною ймовірністю на другому етапі ми гратимемо в одній групі з нашими сусідами: збірними Росії та Польщі.

Лучшее в блогахБольше интересных постов