Tribuna/Футбол/Блоги/Битва взглядов/Результаты шестого тура

Результаты шестого тура

Завершаем шестой тур!

7 января 2015, 17:11
11

Приветствую всех снова! И, как обычно, не буду тянуть:

 1.       -   Тема: Парень созрел (9-0)

bale: Андрій приготував статтю про гравця, який поруч з Кейном підірвав всю футбольну Англію. Вибір більш ніж очевидний – оповідь про Остіна є більш ніж актуальною саме зараз, коли КПР тримається на чесному імені Остіна та старини Реднаппа. Автор разом з Остіном пройшов його шлях «крізь терни до зірок», згадуючи як яскраві моменти, так і миттєвості скрути (як от смерть дочки). Оцінка – 9. На рівні!

2)   -    Тема: Теория лжи (0-0)

3)  -  Тема: Актёр второго плана (9-8)

NAGIBATOR: душевна історія про Тейлора. Родзинку статті додав ТОП-10 «Чому його люблять фанати» - пункт 2 закарбований в пам’яті назавжди – у цього хлопця буде Оскар, а у ді Капріо ні) Підбірка відео, гіфки і картинок на рівні. Автору спасибі – 9 балів.

DimaLviv: все по справі, але навпроти свого суперника по туру дещо програв. Як на мене, ти не зовсім вдало обрав героїв статті – якби виключно про Бургоса написав, то ціни б тобі не було. А той же Кейруш – хто він без САФа видно зразу. Невеличкі табли з оформленням, але це справа, яку легко виправити. «Кульмінативним став момент, коли португальця помітив Сер Алекс Фергюсон» – так кульмінативним чи кульмінаційний? Філологи, відгукніться:)

4)  -  Тема: Человек года (9,5–9,5) 

 Микола Решнюк: от приклад того, як правильно інтерпретувати тему – Людина року і Людина rock’у. Блиск! Правда, особисто я не писав б далі - з футболом у серці, з музикою по житті. Але то таке. Текст сподобався, свіженько, бадьоро. Не вистачило в оформленні виділення якоїсь найяскравішої фрази у формі ретвіта. Оцінка 9,5 – найкраща твоя робота на даний момент!

     Jar4er: президент ФФУ здорового человека наш автор) 30 пунктів, які раз і назавжди змінять наш футбол. А чи заявити кандидатуру Jar4er на пост президента ФФУ? Павелко явно зараз програє) щодо тексту – жодних претензій, Євгенія висвітлила свої думки про те, що її тривожить в нашій версії «гри мільйонів». Особисто мені попередні статті сподобались більше ;) Тому 9,5. Сам б я гірше написав, знаю-знаю) 

5)   -  Тема: Разрыв шаблона (0-9)

     AndriyRozanov: Цей матч потрапив в моє сито спогадів). Фєєричний матч, феєрична команда. Феєричний приклад того, як тренер-стратег може побудувати міцну загрозу для грандів, не маючи у складі геніальних гравців (вважаю, що у Малаги тоді таких не було.Скрудж-Пеллегріні для мене це символ тренера, який працює і працює, всю силу віддаючи команді, а не навколо футбольним баталіям.

6)   -  Тема: Правильный выбор (9,5-0)

     KarinaKarina: історія зачепила. Є певні моменти, з якими я незгоден, але це позиція автора, яку ми повинні поважати. Про муай тай я знаю небагато. Можливо дана оповідь дасть поштовх до пошуку інформації про це бойове мистецтво. Впринципі, дуже достойна робота, спасибі Каріні.

 

1) Бейл - 9

Хороший і добротний матеріал про одного з кращих форвардів АПЛ цього сезону, було цікаво читати.

2) Нагібатор – 9,5

Справжній актор другого плану: про нього, звісно, знав, але не в таких яскравих деталях, як описав автор. Знову ж таки відзначу, що Дмитро, вже традиційно для себе видав лонгрід, але такий цікавий, що навіть немає бажання за це знімати бали.

3) ДімаЛьвів – 8,5

Насамперед відзначу проблеми із оформленням, Діма, тут потрібно тобі працювати. Текст відносно непоганий, але він губиться в такому оформленні, він стає пісним та дещо несмачним.

4) Микола Решнюк – 9,5

Краща стаття автора за 6 турів, мені дуже сподобалось. Єдине, що відзначу, це заголовок. По-перше, він міг бути коротшим, а, по-друге, в кінці крапку не треба ставити. А загалом все супер.

5) Євгенія – 9

Оригінальний виклад матеріалу, але читалось доволі важко. Будемо надіятися, що новий президент ФФУ таки оправдає всі наші сподівання і візьме до уваги теги із твоєї статті.

6) Андрій Розанов – 9,5

Чудова паралель Діккенса із чудовою ЛЧ 2012/13 рр. Відзначу фактологічні помилки в тексті (звісно, дякуючи користувачеві Ешлі Коулу): в 1/8 «Малага» пройшла «Порту», а не «Бенфіку», ну і помилка про матч між «Барсою» та «ПСЖ». Зрештою, вважатимемо, що це випадковість і на різдв’яно-новорічні свята балів не зніматиму.

7) Каріна – 9,5

Після трішки провальної статті про Фелпса вже два тури підряд Каріна мене однозначно радує. В цьому турі вставкою художнього тексту, який зумів дуже гарно висвітлити тему.

 

Мої оцінки за 6-й тур Битви:NAGIBATOR2007 – «Громила с детской улыбкой»

Крутий текст, все класно виписано, цікава історія, нетривіальний вибір персонажа. Але вже вкотре промах на першій же стадії – робота із заголовком. Вже неодноразово мною зверталась увага на те, що заголовок повинен вистрелювати чітко – заволікати читача, заволодівати його увагою, або, як мінімум, окреслювати, про що саме йтиметься в матеріалі. «Громила з дитячою посмішкою» - під таке визначення попадає явно не один лише Стівен Тейлор. А персональні фанати Стівена можуть просто не помітити цей пост в своїх стрічках, і позбавити себе задоволення від його прочитання. Оцінка – 9.

Andriy Rozanov - «Разрыв шаблона. Рождественская история Мануэля Пеллегрини»

Блискуча паралель з повістю Діккенса, дуже крутий вибір історії під тему, все супер, одним словом. Оцінка – 10.

Karina Karina – «Муай тай - безальтернативно, но правильно»

Знову крута робота, відхід до художнього стилю дуже вдався, цікаво читати, і загалом пізнавально, у всякому разі для мене, як не фаната єдиноборств. Фоточки дуже живо вписались в текст, а те, що вони чорно-білі, як не дивно, додало фарб історії. Оцінка – 9.

Микола Решнюк – «Людина rock'у. Род Стюарт - з футболом у серці, з музикою по житті.»

Зайва крапка в заголовку. А більше претензій до оформлення немає. Як і до змісту статті – матеріал дуже класний, вдала інтерпретація теми завдання «Людина року», хехе. Я, як старий рокер, зацінив. Дуже сподобалось, знав, що Род вболіває за «Селтик» і епізод зі сльозами після матчу проти «Барселони» теж пам’ятаю, а от інші моменти його футбольної кар’єри для мене стали відкриттям. Оцінка – 9.

Jar4er – «Людина року 20ХХ. Пан Президент футбольної України»

Дуже хороший текст, навіть маніфест для нового керівника футбольної господарки України, хоч вже бери і виконуй, хихи. От тільки поспіх з оформленням трохи додав постові недоліків – зокрема, увагу автора оминули русизми типу «півроку назад», «нововіяння», «причинити», ще є кілька дрібніших офрографічних помилок, які не так, щоб дуже, але все-таки попсували загальне враження від матеріалу. А воно виключно позитивне. Найвищу оцінку не ставлю лише через оту неуважність до редагування і рецензування. Оцінка – 9.

DimaLviv – «Працюючи в тіні»

Дуже хороший вибір персонажів для посту, і описано загалом пристойно, а основні недоліки стосуються оформлення. Насамперед, по заголовку – та сама претензія, що і до суперника в парі. Крім того, кидається в очі велика кількість опечаток, стилістичних і орфографічних помилок – мабуть поспіх завадив якісно вичитати текст, почистити від отих дрібних грішків. А вони суттєво впливають на сприйняття роботи, бо чтиво дуже цікаве, а помилки постійно змушують спотикатись. Оцінка – 8.

bale – «Хлопець дозрів. Казка Чарлі Остіна»

Епічний сюжет про «per aspera ad astra», цікавий персонаж і доречний інформаційний привід – ім’я Чарлі Остіна зараз у багатьох на слуху. Все файно, живо написано і легко читається. Оцінка – 9.

 

Оценки

NAGIBATOR2007 – 9,5 баллов. Все почти идеально за исключением точек в главках, они там не нужны, и разрешение видоса нужно уменьшить - 550х326 в самый раз будет.

AndriyRozanov – 9,5 баллов. Прекрасный выбор, я тот матч никогда не забуду. Только ближе к середине текста начинается перебор с фоточками.

KarinaKarina – 9,5 баллов. Читая тексты Карины, невольно ловишь себя на мысли, когда она успевает все смотреть и разбираться? Футбол, плаванье, муай-тай, баскетбол - и это не полный список. Молодец.

МиколаРешнюк– 9 баллов. Лучший текст Николая в «Битве», очень понравилось. Но только нужно стараться фоточки делать одного размера, так материал будет лучше восприниматься.

Jar4er– 9 баллов. Скажу так, Женя может лучше, слегка затянуто получилось, но в целом нормуль.

DimaLviv– 9 баллов. Дима хорошо втягивается в «Битву». Каких-то серьезных претензий нет, но есть помарки в оформлении. Стараемся ставить размер 640х480 и будет вам счастье.

Bale – 10 баллов. Да, есть огрехи в оформлении, о которых я писал выше, но это именно тот материал, который актуален #прямосейчас, парень выжигает в АПЛ, о нем интересно читать. Поэтому я ставлю максимальный балл, ведь написано классно.

Итоги:

 - Оценка пользователей: 6,5 - Оценка судей: 9,25; Результат: 15,75

 - Оценка пользователей: 7,5 - Оценка судей: 8,3; Результат: 15,8

 - Оценка пользователей: 10 - Оценка судей: 9,5; Результат: 19,5

 - Оценка пользователей: 8,5 - Оценка судей: 9,25; Результат: 17,75

 - Оценка пользователей: 10,75 - Оценка судей: 9,3; Результат: 20,05

 - Оценка пользователей: 5,75 - Оценка судей: 9,25; Результат: 15

 - Оценка пользователей: 7,5 - Оценка судей: 9,12; Результат: 16,62

Итак:

1)     15 (+3) : 0

2)   -   0 : 0

3)  -  15,75 : 15,8 (+3)

4)   17,75 (+3) : 16,62

5)   -  0 : 19,5 (+3)

6)   -  20,05 (+3) : 0

Таблица:

1)  - 123,28 (6 игр)

2)  - 117,2 (6 игр)

3)  - 103,89 (6 игр)

4)  - 98,87 (6 игр)

5)  - 96,5 (6 игр)

6)  - 89,49 (5 игр)

7)   - 87,6 (6 игр)

8)  - 59,47 (5 игр)

9)  - 55,62 (6 игр)

10)  - 17,25 (6 игр)

11)  - 16,1 (6 игр)

12)  - 0 (6 игр)

В верху таблицы настоящая борьба, лидеры выдают один крутой текст за другим! Невероятное сражение будет и за третье место, на которое претендует целая группа участников! Хочу выделить , который выдал свой лучший текст за турнир и совершил невероятный прорыв!

Участники, очень прошу вас внимательно посмотреть с кем вы ещё не успели сыграть и отписать в комментариях! Это очень поможет мне! Чуть позже начну 7-ой тур!

 

Другие посты блога

Стрельцов. Легенда
15 марта 2015, 21:04
9
FIFA 15. Presidential election
14 февраля 2015, 01:24
1
Все посты