Tribuna/Футбол/Блоги/Битва взглядов/Результаты пятого тура

Результаты пятого тура

Наконец-то подсчитал!

17 декабря 2014, 00:53
10

Приветствую всех! Как всегда, тянуть не буду, поехали:

 

  • 1.       -   Тема: Спорт по-украински (9,5 – 8)

BaleАндрій набирає обертів) сьогодні без запізнень, а навпаки – першим видав пост. Ще й який! Памятаю славні часи «Політехніки», ох круті були. Ну а зараз ситуація більш ніж зрозуміла – Колома грошовий кран закрив тому й виживаєм як можеш. Пост припав до душі – 9,5.

Діма Львів – наш умовний дебютант почав досить на непоганому рівні. Все ж вважаю, що слід більшу увагу було приділити таким людям, як Болдирєв та Кішенко – не впевнений, що хоча б відсотків 20% на Трибуні про цих персонажів хоч щось знаю (до слова, про Кішенка не знав і сам)). Оцінка – 8.

  • 2.        -    Тема: Ветер перемен (0 – 9)

Каріна Каріна – ґрунтовний аналіз найбільш актуальних питань провела Каріна. Додати там по суті і нічого. Але вважаю, що вітер змін, який є нібито «попутним» насправді може стати не лише чинником змін – а й каталізатором знищення. Справедлива оцінка, дякую за роботу!

  • 3.       -  Тема: Уходящий год (9 – 8,5)

Нагібатор 2007 – питання про долю харківського клубу могла б підійти до усіх тем, які були Вам задані. Тому я був більш ніж впевнений, що хтось – та й візьме. Підійшов до цього ти з аналітичної точки зору, не забув і про гумор. Оцінка – 9.

Андрій Розанов – славно. Змусив пригадати найбільш яскраві моменти минулого року. На фоні своїх минулих статей планка дещо впала цього разу – ну можливо тема не підходяща, але вже ж – моя робота полягає в оцінці. Оцінка – 8,5

  • 4.      -  Тема: Серьёзный выбор (7,5-0)

Микола Решнюк – тему підняв більш ніж актуальну в сьогоднішніх реаліях. Дійсно, перед власниками клубів стоїть серйозний вибір. Він же стоїть і перед країною. Стосовно тексту – помарок особливих не знайшов, можливо хотілось бачити більше твої власні роздуми, а не перепости цитат Франкова, Казанського тощо – все ж таки в цьому питанні експертами можуть виступати всі. Оцінка – 7, 5.

  • 5.       -  (не принимают активного участия в Битве

Очікувана нічия

  • 6.      -  Тема: Незабываемый момент (9,5 – 0)

Jar4er – і  казати нічого, шикарний матеріал. Можливо дещо забагато тексту, думаю, що кілька абзаців можна було і опустити, не втративши при цьому головну думку. Тримає фасон один з фаворитів. Оцінка - 9,5!

Через сесію не маю часу розписувати багато, тому все лаконічно й коротко.

1)    -   Тема: Спорт по-украински

Бейл – 9,5

Все чітко написано, дуже хороший матеріал.

ДімаЛьвів – 8,5

Дещо банально вийшло автору розкрити тему. Враховуючи, що це дебют, добавлю 0,5 балів.

2)   -    Тема: Ветер перемен

Каріна – 10

Солідний, дуже обширний та обґрунтований матеріал. За вставки рядочків із легендарних пісень Скорпів та Ділана окремий респект)

3)  -  Тема: Уходящий год

Нагібатор – 9,5

Хороший аналіз і цікаві варіанти розвитку «Металіста» в майбутньому.

Андрій Розанов – 8

Очікував чогось більшого, враховуючи попередні роботи автора. На жаль, банально вийшло.

4)  -  Тема: Серьёзный выбор

Микола Решнюк – 7,5

Здається, тема дуже цікава і можна було б її краще розкрити.

6)  -  Тема: Незабываемый момент 

  – 8

У статті дуже багато так-званої «водички», що робить її дуже обширною і я з великою важкістю осилив її (може й тут фактор того, що я недолюблюю Коваля)

 

NAGIBATOR2007– 10 баллов. Считаю, что тут все идеально: как по написанию, так и по оформлению. Автор знает свое дело.

МиколаРешнюк – 8,5 баллов. Вроде бы все хорошо, но чуток пресновато получилось. Хотя и особых претензий нет. Все же тему можно было лучше раскрыть и обыграть.

KarinaKarina – 9,5 баллов. Мне все понравилось, но, возможно, стоило разбить текст на главки, солиднее смотрелось бы.

Jar4er– 9 баллов. Хех, получилось прям открытое письмо к Ковалю. В таком формате можно было и короче все изложить, тогда бы и текст смотрелся более целостным.

DimaLviv – 7,5 баллов. Я не буду слишком строг, так как это дебютный текст, но работы непочатый край. Первое – отсутствуют теги, значит, текст недобирает в читателях. Второе – нет главок, все получилось слитно. Нужно было жирным написать фамилию спортсмена, нажать Enter и начать рассказывать. А еще лучше показать видео, чтобы люди понимали, почему это настолько крутые ребята.   

Bale– 10 баллов. А вот это очень круто, материал свеж и актуален. Хотелось, чтобы таких работ было побольше в битве. Написать текст об известной персоне – это, конечно, круто и похвально, но подымать насущные проблемы же лучше. Лично я настроен именно на такие тексты. Спасибо.  

AndriyRozanov – 9 баллов. Мне этот формат больше напоминает подборку, вот только интересные факты есть, а наглядно посмотреть нет возможности. Это плохо.

bale - «Спорт по-українськи. «Політехніка-Галичина», як символ ситуації у вітчизняному баскетболі»

Класний текст, український (а тим більше – львівський) баскетбол – то цікава тема. Оформлено добре, фоточки з місця події, все як треба.

Оцінка за матеріал – 9.

NAGIBATOR2007 – «Куда куда куда вы удалились, весны моей златые дни?»

Знову недопрацювання з назвою посту, поетичний пасаж, а про що він, із назви не випливає. А по змісту – все дуже добре, з гумором, попри загальний невтішний прогноз щодо долі «Металіста».

Оцінка за матеріал – 8.

Karina Karina – «Ветер перемен в украинском футболе»

Дуже цікавий текст, цілковите попадання в тему завдання, от тільки шкода, що суперник Каріни цього разу «схалявив», хотілось би оцінити цю роботу в порівнянні. А загалом – стандартний набір добротного посту у виконанні автора: вдала тема, максимально розкрита, пристойно оформлена.

Оцінка – 9.

DimaLviv – «Коноплянка, Ломаченко та ще 9 надій вітчизняного спорту»

Автора з дебютом в «Битві». По матеріалу – набір персонажів стандартний і очевидний, але потішили згадки про представників тайського боксу і скелелазіння. Думаю, якби про їх успіхи і перспективність автор розповів детальніше, стаття від цього би тільки виграла, бо хто ж не знає Коноплянку чи Ломаченка з Семеренко? Але загалом досить добре, питань по оформленню немає по великому рахунку, успіхів надалі!

Оцінка за матеріал – 8.

Andriy Rozanov – «Уходящий год. События, которые мы не забудем никогда»

Класний екскурс в основні події року, що минає, із задоволенням перечитав і згадав. От хіба назва аж надто претензійна – чи дійсно ми не забудемо ці події «никогда»? Але то таке (с), враження від матеріалу виключно приємні.

Оцінка – 9.

Jar4er – «Привіт, МаКо, тримай фасон!»

Крутота. Місцями аж надто художньо, але таких матеріалів на Трибуні бракує. Дуже сподобалось, нема до чого вчепитись.

Оцінка – 10.

Микола Решнюк – «Футбол під час війни або згадуючи Шенклі»

Хороша робота, з кожним туром «Битви» тексти автора стають все цікавішими, краще оформленими. Якихось суттєвих зауважень до змісту немає, хіба, як звично, бракує власної думки автора, свого погляду на цю складну, але дуже актуальну тему.

Оцінка – 8.

 - Оценка пользователей: 8 - Оценка судей: 9,12; Результат: 17,12

 - Оценка пользователей: 7,25 - Оценка судей: 8; Результат: 15,25

 - Оценка пользователей: 7,75 - Оценка судей: 8,6; Результат: 16,35

 - Оценка пользователей: 4,25 - Оценка судей: 7,8; Результат: 12,05

 - Оценка пользователей: 10 - Оценка судей: 9,3; Результат: 19,3

 - Оценка пользователей: 6,25 - Оценка судей: 9,5; Результат: 15,75

 - Оценка пользователей: 4,5 - Оценка судей: 9,12; Результат: 13,62

Итоги:

1)      15,75 (+3) : 15,25

2)   -   0 : 19,3 (+3)

3)  -  17,12 (+3) : 16,35

4)   12,05 (+3) : 0

5)   -  (не принимают активного участия в Битве)

6)  -  13,62 (+3) : 0

Таблица:

1)  - 100,23 (5 игр)

2)  - 94,7 (5 игр)

3)  - 88,14 (5 игр)

4)  - 80,07 (5 игр)

5)  - 75,75 (5 игр)

6)  - 72,87 (4 игры)

7)   - 69,6 (5 игр)

8)  - 59,47 (4 игры)

9)  - 55,62 (5 игр)

10)  - 17,25 (5 игр)

11)  - 16,1 (5 игр)

12)  - 0 (5 игр)

Тур получился немного вялый ввиду того, что некоторые участники его пропустили, но, как я понял, просто не было возможности написать пост на неделе! В следующем туре они снова включаться в борьбу!

Хочется отметить, что первая сотня очков во втором сезоне "Битвы взглядов" заработана ! И, таким образом, у нас снова меняется лидер!

Киселёв сильно нервничает по поводу количества очков у ! А в середине идёт ожесточённая борьба, и  легко может навязать борьбу за пятёрку, а то и за четвёрку! 

Наш "дебютант"  не смог выиграть, но был близок к этому. Тем не менее, выступил он очень хорошо!

И да, мой личный совет всем участникам: когда написали статью - сразу постите её в статус, так больше людей её прочитает; добавляйтесь больше друзей, они буду читать и репостить ваши статьи; больше общайтесь на , вам же лучше!

Надеюсь, что завтра уже запущу следующий тур! Ждём!

Другие посты блога

Стрельцов. Легенда
15 марта 2015, 21:04
9
FIFA 15. Presidential election
14 февраля 2015, 01:24
1
Все посты