Tribuna/Баскетбол/Блоги/Баскетбол у всіх його проявах/Регулярний сезон НБА 2018/19. Топ - 3 матчі з крутими історіями

Регулярний сезон НБА 2018/19. Топ - 3 матчі з крутими історіями

must see for old school fans

Автор — NZL
1 марта 2019, 01:24
2
Регулярний сезон НБА 2018/19. Топ - 3 матчі з крутими історіями

Ці матчі входять до категорії "обов'язково для перегляду". В регулярці цього сезону було багато хороших ігор, наприклад Сан-Антоніо - Оклахома з двома овертаймами, але ця трійка вирізняється не тільки напруженістю та драматизмом, а й тим, що в них зробили результат гравці, яких вже практично всі списали з рахунків.

1. Маямі - Голден Стейт

Горан Драгіч разом із Дуейном Уейдом розпочали гру на лаві запасних, але це не завадило їм стати героями зустрічі. На двох, захисники-ветерани, сумарний вік яких становить 70 років, набрали 52 очки, ставши найрезультативнішими у своїй команді. Голден Стейт також були, як завжди, дуже хороші, відігравши відставання у 24 очка і вели 4 пункти менш як за 20 секунд до кінця зустрічі. Але Ді Уейд, який проводить свій останній сезон в лізі, зумів вирвати перемогу для своєї команди. Фантастичний трьохочковий із сиреною та ейфорія всієї арени.

2. Бостон - Лейкерс

У цьому матчі було багато цікавого: битва двох найтитулованіших команд НБА, зустріч Леброна Джеймса з Кайрі Ірвінгом та чудова гра обох із впевненим тріпл-даблом короля. Однак, найбільшою родзинкою та апогеєм цього матчу став баззер Реджона Рондо. Цей гравець вже пограв за багато команд ліги, але найкращі свої роки він провів у Бостоні. І от, Реджон повертається на рідну арену у формі найбільш принципового суперника, і не просто добре грає, а й приносить перемогу своїй нинішній команді у дуже важкому та нервовому протистоянні.

3. Міннесота - Юта

Деррік Роуз пройшов шлях від МВП сезону НБА до майже нікому не потрібного травматика. На ньому вже практично поставили хрест, але він не тільки повернувся, а й видав найрезультативніший матч у кар'єрі! 50 очок та перемога у дуже складному матчі. Сльози радості, та зал, повний вболівальників, які ще довго не хотіли покидати своїх місць після такого перформенсу. Після таких матчів хочеться сказати "I love this game".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Lakers VS Clippers
13 марта 2020, 23:22
2
Все посты