Tribuna/Баскетбол/Блоги/Баскетбол у всіх його проявах/НБА. Вогняна битва за східну конференцію

НБА. Вогняна битва за східну конференцію

Цього сезону на сході буде дуже гаряче

Автор — NZL
10 февраля 2019, 23:58
7
НБА. Вогняна битва за східну конференцію

Леброн Джеймс домінував у східній конференції 8 років поспіль, але вже у перший сезон після його від'їзду в Лейкерс, на сході розгорнулась дуже цікава битва за звання нового фіналіста НБА. Перед початком сезону головним фаворитом справедливо вважалися Бостон Селтікс. Вони дуже достойно виступили в минулому плей-офф, незважаючи на травми ключових гравців. Цей сезон кельти почали здоровими та дуже добре укомплектованими, однак лідерами регулярки вони не стали і пасивно повели себе на ринку в період вікна обмінів. Натомість, головні конкуренти не дрімали, всі вони чудово підсилились перед дедлайном. Торонто отримали Мака Газоля, Мілуокі - Ніколу Міротіча, а Філадельфія - Тобіаса Харріса. Як наслідок, на сході сформувались 4 дуже сильних команди і дуже важко зпрогнозувати, яка з них в підсумку виграє конференцію. До них ще можна було б додати Індіану, але прикра травма Віктора Оладіпо на жаль, швидше за все не дозволить Пейсерс вести боротьбу за фінал НБА. 

Торонто

Репторс мають сильний кістяк, але в ростері зараз у них тільки 12 гравців, 3 з яких провели сумарно лише 32 матчі. Ідеальним варіантом для Торонто було б підписання ще когось з вільних агентів, наприклад, Енеса Кантера.

Бостон

Гордон Хейворд поки не зміг вийти на свій рівень періоду Юти. Жахлива травми не пройшла безслідно і він втратив місце у старті, але це не критично, тому що на його позиції чудово розкрився Джейсон Тейтум. Селтікс багато експерементують, глибина складу дозволяє їм це робити, але разом із тим команда не має стабільності. Однак, коли настане плей-офф, Бред Стівенс повинен визначитись з оптимальним варіантом і вивести команду на пік форми.

Філадельфія

Сіксерс найбільше змінились по ходу цього сезону, спочатку їм вдалося отримати в команду третю зірку, якою став Джиммі Батлер. Проте, ціною стали два важливих гравця, через що постраждала глибина ростеру, але цю проблему вдалось вирішити перед дедлайном. Філадельфія взяла лідера Кліпперс Тобіаса Харріса, а також важливих гравців на лаву, таких як Джонатан Сіммонс, Джеймс Енніс та Бобан Мар'яновіч.

Мілуокі

Мілуокі мають сформовану сильну стартову п'ятірку, а зараз вони ще й дуже зміцнили лаву, підписавши Міротіча. Європейський снайпер може замінити у старті Брука Лопеса, але навіть виходячи на заміну він буде приносити багато користі. Також, в резерві Бакс є такі досвідчені бійці як Ерсан Ільясова та Джордж Хілл. Зараз це не просто клуб Янніса Адетокумбо, а збалансована команда, яка заслужено очолює турнірну таблицю

На вашу думку, хто переможе у східній конференції цього сезону?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Lakers VS Clippers
13 марта 2020, 23:22
2
Все посты