Tribuna/Баскетбол/Блоги/Rim Protection/Справжня драма на старті півфіналу Заходу: Томпсон виграв для «Голден Стейт» матч у Мемфісі кидком на останній хвилині

Справжня драма на старті півфіналу Заходу: Томпсон виграв для «Голден Стейт» матч у Мемфісі кидком на останній хвилині

Джа Морент не врятував «Гріззліз».

Блог — Rim Protection
Автор — Андрей Белик
2 мая 2022, 14:00
8
Справжня драма на старті півфіналу Заходу: Томпсон виграв для «Голден Стейт» матч у Мемфісі кидком на останній хвилині

Джа Морент не врятував «Гріззліз».

Неймовірно інтригуючу серію між молодим та амбітним «Мемфісом» і дуже досвідченим «Голден Стейт» відкрив просто-таки вогняний поєдинок.

У Теннессі було абсолютно все. Вилучення Дреймонда Гріна ще у першій половині, черговий фантастичний матч від Джордана Пула (31 очко, вісім підбирань та дев’ять результативних передач із лави запасних) та історичне досягнення молодих зірочок «Гріззліз» – Джа Морент із Джареном Джексоном стали першими гравцями за весь час існування клубу, які подолали позначку у 30 набраних очок у одному поєдинку плей-оф.

І, звісно, не обійшлося без драми на останніх хвилинах.

Головним героєм клатчу став Клей Томпсон – він вдруге в кар’єрі та вперше після серії важких травм, які викреслили з його баскетбольного життя два повних сезони, забив переможний триочковий кидок на останній хвилині матчу на виліт.

Втім, молодший із Splash Brothers легко міг перетворитися й на антигероя: Клей не забив два штрафних поспіль за 6,7 секунди до сирени і залишив «Мемфісу» шанс перевернути усе з ніг на голову. Але Моренту трішечки не пощастило – можливість повести у серії господарі змарнували.

Ось як це було:

Фото: Getty Images

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты