Tribuna/Баскетбол/Блоги/Баскетбольный дайджест/😷Пережити пандемію: баскетболісти «Львівської Політехніки» про життя на карантині❌🏀

😷Пережити пандемію: баскетболісти «Львівської Політехніки» про життя на карантині❌🏀

«Скачайте все з App Store чи Play Market, передивіться весь YouTube, але не виходьте з дому» 🙏

5 апреля 2020, 15:00
1
😷Пережити пандемію: баскетболісти «Львівської Політехніки» про життя на карантині❌🏀

«Скачайте все з App Store чи Play Market, передивіться весь YouTube, але не виходьте з дому» 🙏

Гравці львівського клубу розповідають, чим займаються під час самоізоляції та як бережуть себе і рідних від загрози інфікування. Нагадаємо, 12 березня виконком ФБУ прийняв рішення достроково зупинити Чемпіонат. В той же день уся країна пішла на карантин до 3 квітня.   

*Сьогодні, 20 березня, у Львові підтвердили перший випадок зараження коронавірусом 🚑

Ілля Левченко, форвард:

на фото зліва направо: Марта Завадська, Вілен Крижов (захисник «Львівської Політехніки»), Дар’я Єрмаченкова та Ілля Левченко

— Ми зараз на дачі за містом, подалі від людей. Відпочиваємо, смажимо шашлики і дивимося фільми. Взяли з собою баскетбольний м’яч — тут є кошик, ходимо покидати. В цілому трохи незвично і страшно за суспільство. Але саме за себе і за рідних не боюся, бо я знаю, що всі вони дотримуються норм карантину.

Павло Кич, центр:

— Залишайтесь вдома, не виходьте на вулицю без потреби. Частіше мийте руки і користуйтеся антисептиком. Займайтеся спортом вдома: качайте прес, спину; знайдіть якісь гантельки і продовжуйте тренуватися, щоб тіло було в тонусі.

Просто відпочивайте: дивіться фільми («Зараження»/Contagion 2011-го, наприклад 😏), читайте книжки, грайте в комп’ютерні ігри (FIFA 2020, як варіант).

Уявіть, що це просто незапланована відпустка. Проведіть її з користю і отримуйте задоволення. Зараз саме час для хобі. Поприбирайте вдома, викиньте непотріб, навчіться готувати щось нове.

І ще один пункт, найголовніший: не переживайте.   

Віталій Капко, захисник:

— Ми спілкуємося з хлопцями в відеочаті, граємо в PUBG, слухаємо музику, дивимося фільми і бережемо своє здоров’я. На вулицю краще не виходити — з тим жарти погані. Читаємо і намагаємося підтримувати фізичну форму вдома, настільки це можливо. А це важко — я вчора сам з’їв торт «Наполеон» 😁

Щоб «залипнути» на весь період карантину — дивіться «Гру престолів». Ну а з актуальних фільмів про пандемію — «Зараження» 2011-го. Сильний фільм, от прям хроніка нинішніх подій.

Данило Кич, форвард: 

— Я ізолювався, вилажу тільки раз в день на вулицю, щоб не «померти»  вдома. Граю в ігри, читаю, прибираю, займаюся трохи вдома — підтримую форму.

Єдине, що можу порадити: залишайтеся вдома. Скачайте всі ігри з App Store чи Play Market, передивіться весь YouTube, але не виходьте з дому. Хіба в той час, коли немає людей, ненадовго. Я дивлюся всі підряд фільми, які знаходжу. Вчора подивився «1+1» (2011) і «2+1» (2016).

Богдан Степанченко, захисник/капітан команди:

— Я на повну насолоджуюсь перебуванням вдома: доїхав сюди з труднощами, бо коли зупинили весь транспорт, то за BlaBlaCar зі Львова до Полтави правили 4 тис. гривень. Їхав з пересадками. Зараз намагаюся проводити якомога більше часу з родиною, яку не бачив майже рік. Наїдаюсь маминим борщем — даю їй роботу, бо вона теж на карантині. Граю з татом в нарди. Стараюся виходити надвір по мінімуму, щоб захистити себе і сім’ю від вірусу. Мої поради: їжте кашу, слухайтеся маму і мийте руки з милом. Всім 36,6 💚

Ярослав Зубрицький, головний тренер:

— Під час карантину я проводжу час з родиною, завершую давно початі справи, продумую стратегію розвитку команди та занотовую нові цікаві комбінації і тренування.

В мене зараз є вільний час, і я можу трішки сповільнитися — поговорити з дітьми, послухати їхні розповіді про те, що цікавить їх зараз.

Я намагаюся не піддаватися суму та паніці і сподіваюся, що всі ми з гідністю вийдемо з карантину і продовжимо далі виконувати кожен свою роботу.

📷 БК «Київ-Баскет» 

 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты