Tribuna/Бейсбол/Блоги/Major League Baseball/МЛБ. Національна Ліга.Дивізіон Схід

МЛБ. Національна Ліга.Дивізіон Схід

Знайомство з командами.

Блог — Major League Baseball
Автор — lezel
29 марта 2017, 10:17
МЛБ. Національна Ліга.Дивізіон Схід

Атланта Брейвз

 

 

Атланта Брейвз (англ. Atlanta Braves — Сміливці/Сміливці з Атланти) — професійний бейсбольний клуб, який виступає в Східному дивізіоні Національної ліги Головної ліги бейсболу. Базується в Атланті (штат Джорджія, США), домашні ігри з 1997 року проводить на стадіоні "Тернер-філд". Клуб був заснований в 1871 році кращими гравцями розформованого в 1870 «Цинциннаті-Ред-Стокингс".

Вашингтон Нешнлз

 

Вашингтон Нэшионалс (англ. Washington Nationals) — професійний бейсбольний клуб, який виступає у Головної ліги бейсболу (МЛБ). Клуб був заснований в 1969 році.

 

Філадельфія Філліс

Філадельфія Філліс (англ. Philadelphia Phillies) — професійний бейсбольний клуб, який виступає у Головній ліги бейсболу (МЛБ). "Філліс" виступають в Східному дивізіоні Національної ліги МЛБ. З 2004 року домашнім стадіоном команди є «Ситизенс Банк Парк» в південній частині міста Філадельфія.

 

Нью-Йорк Метс

 

Нью-Йорк Метс (англ. New York Mets) — професійний бейсбольний клуб, який виступає в Східному дивізіоні Національної ліги Головної ліги бейсболу (МЛБ). Клуб базується у Квінсі (Нью-Йорк). Команда була заснована в 1962 році, щоб замінити клуби "Нью-Йорк Джайентс" і "Бруклін Доджерс", які переїхали з Нью-Йорка. Тому кольори команди «Метс» були обрані блакитний — колір "Доджерс" і помаранчевий — колір "Джайентс". У перших сезонах команда проводила домашні матчі на стадіоні "Поло-граундс", а з 1964 по 2008 року на стадіоні "Шей." У 2009 році "Метс" переїхали на новий бейсбольний стадіон "Сіті-філд".

 

Майамі Марлінс

 

Майамі Марлинс (англ. Miami Marlins) — професійний бейсбольний клуб, який виступає у Головній ліги бейсболу (МЛБ). Клуб був заснований в 1993 році.

 

Джерело: Вікіпедія ( мною перекладена)