Tribuna/Футбол/Блоги/Все про футбол/Друге пришестя Галактікос

Друге пришестя Галактікос

Прихід Месії

Автор — NAZAR 23
22 апреля 2020, 11:45
2
Друге пришестя Галактікос

1 червня 2009 року Флорентіно Перес склав присягу як новий президент мадридського "Реала". Це вдруге він зайняв президентську посаду в іспанському футбольному клубі. Прихильники Флорентіно вірили, що він  відновить стабільність у клубі після неспокійного періоду, який почався після його відставки у 2006 році через ганебні  поразки у Лізі Чемпіонів і чемпіонаті Іспанії.  

Через 10 днів роботи нового-старого президента відбувся найдорожчий на той час  трансфер в історії футболу. Кріштіану Роналду перейшов з англійського клубу  "Манчестер Юнайтед"  у "Реал Мадрид"  за 94 мільйони євро.    Кріштіану  Роналду  був у відпустці в Каліфорнії. У другій годині ночі йому подзвонив його агент Хорхе Мендеш і підтвердив перерахування рекордної суми. Він  став гравцем з найбільшою сумою відступних, прописаної у контракті,- 1 мільярд євро.  

6 липня 2019 року пройшло 10 років з дня презентації португальця на "Сантьяго Бернабеу". Рон зараз уже не в "Реалі", але  ,власне, з цього починалось "друге пришестя" "Галактікос".    6 липня 2009 року, у день  презентації Кріштіану Роналду у клубі,  була  нестерпна іспанська спека та неймовірний ажіотаж навколо його персони . Очікування були величезними.    Журналіст "AS" Томас Ронсеро зустрівся з португальцем перед презентацією і згадує: "Він запитав мене:"Ти справді думаєш, що стадіон буде заповнений людьми, які прийдуть тільки щоб побачити мене в білій формі?". Я відповів:"Стадіон ще й замалий"  

Кріш був знервований у підтрибунному приміщенні. Під час його виходу  на стадіон вболівальники скандували його ім'я все голосніше і голосніше. Він зізнався, що грати за "вершкових" було його мрією, а на завершення промови він сказав: "Я дорахую до трьох, і ми всі прокричимо: "Hala Madrid!". Гаразд? Один, два, три... Hala Madrid!"   

"Люди були щасливі, все пройшло  успішно", - сказав Роналду в інтерв'ю іспанському телеканалу "Intereconomia".   

Месія прибув. 

 

До португальця у те трансферне  вікно приєднались: француз Карім Бензема, який досі забиває за "Реал", бразилець Кака, іспанці Хабі Алонсо  й Альваро Арбелоа. Було витрачено 250 мільйонів євро!!! В наш час ця ціна не така вражаюча, адже зараз за дев'ятнадцятирічного Жоау Фелікса  "Атлетико Мадрид" заплатив лісабонській "Бенфіці" 126 мільйонів євро.     Це покоління "Галактікос" виграло 4 Ліги Чемпіонів, 3 з яких підряд (уперше в історії оновленого турніру), за 5 років (2014, 2016, 2017, 2018).     Зараз ми спостерігаємо за тим, як утворюється третє "Галактікос" на чолі з Еденом Азаром. Побачимо, чи воно буде настільки ж успішним як попереднє.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты