Tribuna/Бокс/Блоги/B1 Promotions/Взаємовідносини Сіренка і Башира – супер. Влад називає тренера талісманом, Джеймс Алі тренує його в олд-скульному стилі

Взаємовідносини Сіренка і Башира – супер. Влад називає тренера талісманом, Джеймс Алі тренує його в олд-скульному стилі

Спарингували з Йокою за п’ять днів до Устінова.

Блог — B1 Promotions
Автор — B1 Promotions
24 декабря 2021, 11:50
Взаємовідносини Сіренка і Башира – супер. Влад називає тренера талісманом, Джеймс Алі тренує його в олд-скульному стилі

Спарингували з Йокою за п’ять днів до Устінова.

Владислав Сіренко співпрацює з Джеймсом Алі Баширом з початку кар’єри і за цей час вони встигли стати один для одного навіть більше, ніж тренером та вихованцем. В інтерв’ю в прямом ефірі боксерському інстаграму Tribuna.com, боксер B1 Promotions розповів декілька крутих історій про взаємовідносини з Алі Баширом.

Перерви між раундами проходять у діалозі – так вони разом шукають шлях до перемоги.

«Коли я сідаю у кут, чую тільки конкретні поради, щодо того, що я маю робити і на що маю звернути увагу. При цьому, це не монолог, а діалог. Коли сідаю на стілець, мене завжди запитують «Як справи?»

Я перші рази не розумів, що я маю відповідати – ви ж усе бачите. У нас починається діалог, я кажу: «Думаю, мені треба більше працювати по тулубу». Він каже: «Так, працюй по тулубу, але зверни увагу ще на цей, на це і на це».

Спарингували перед Устіновим у кращих традиціях Kronk – десять раундів з олімпійським чемпіоном Тоні Йокою

«Я приїхав у Францію перед Устіновим на спаринги з Тоні Йокою – у нас було декілька спаринг-сесій. Ми тоді спарингували за декілька днів до мого поєдинку. В неділю ми спарингували, а вже в п’ятницю у мене бій. Вперше в кар’єрі спарингував так близько до поєдинку. Зазвичай, чим ближче до бою – тим нижче темп тренувань, але тут все було навпаки.

Тоді заплановано було 6 раундів спарингів, але Башир почав кричати: «Давай-давай, він же здувся. Дави його». Тоні Йока це почув, його це заділо і ми в неділю відспарингували десять раундів. П’ять днів до бою, а ми такі навантаження проходимо».

Влад називає Башира талісманом та хоче, щоб той завжди був у нього в таборі

«Ми з Баширом працюємо вже п’ять років – і це чудовий час. Ми знаємо один одного дуже добре, знаємо плюси та мінуси одне одного. Я розумію його на сто відсотків у нас немає ніякого бар’єру.

Можу сказати, що він вже, як член сім’ї. Приходить на дні народження, всі дуже щасливі його бачити, так що у нас чудові відносини. Башир вже більше, ніж тренер, він певний талісман.

Джеймсу вже 70 років – вік немалий. Я якось йому сказав, що він, як талісман нашої команди. Навіть, якщо настане час, що він не зможе мене тренувати, я хочу, щоб він завжди був поруч, як маестро. Налаштовувати атмосферу і просто був поруч. Від нього така позитивна енергетика завжди йде – всі, хто навколо завжди посміхаються, завжди весело, завжди позитив».

Другие посты блога

Все посты