Tribuna/Бокс/Блоги/B1 Promotions/Надпотужні серії та жорстке розсічення. Український проспект Михалушко не зупиняється в своєму домінуючому боксі

Надпотужні серії та жорстке розсічення. Український проспект Михалушко не зупиняється в своєму домінуючому боксі

Чергова дострокова перемога Ярослава.

Блог — B1 Promotions
Автор — B1 Promotions
16 декабря 2021, 11:55
2
Надпотужні серії та жорстке розсічення. Український проспект Михалушко не зупиняється в своєму домінуючому боксі

Чергова дострокова перемога Ярослава.

8 грудня боксер В1 Promotions Ярослав Михалушко (4-0, 3 КО) здобув перемогу над Октавіаном Грація, завершивши поєдинок достроково технічним нокаутом у другому раунді. Перемога чемпіона  була яскрава, технічна та швидка.

Румун Октавіан Грацій, на рахунку якого 31 проведений поєдинок, є досить досвідченим, проте Михалушко не звикати. Сам він поділився як почуває себе у ринзі за таких обставин:

- Твій суперник – досвідчений, міцний хлопець. Чи розраховував ти на дострокову перемогу?

- Розраховував пройти усю дистанцію. Навіть по ходу бою, коли я потрапляв то в тулуб, то в голову, розумів, що він не особливо відчуває мої удари. Може й відчував, але видно, що хлопець стійкий, досвідчений.

Хайлайти бою тут:

Грація – черговий досвідчений суперник Ярослава. Але йому і цього мало:

«Чим досвідченіший суперник, тим цікавіше проти нього боксувати. Перемагаючи таких опонентів, я стаю вищим у рейтингах. Мені подобається битися з серйознішими суперниками відразу, а не добиратися до них, через слабкіших».

Голова B1 Promotions Алон Нойман  розповів про плани щодо Ярослава  Михалушко після його перемоги:

«Ярослав просувається дуже добре і ті поєдинки, які ми плануємо провести наступного року, дадуть зрозуміти його рівень як професійного бійця. Михалушко – дуже здібний хлопець, він готовий виходити будь-який бій. Він готовий технічно, морально, ментально, психологічно. І у нього будуть тяжкі, конкурентні суперники наступного року. Але я вірю, що він їх проходитиме і робитиме це гідно».

Другие посты блога

Все посты