none
Tribuna/вид спорта не определен/Блоги/B1 Promotions/Боковий, після якого вилетіла капа. Український проспект на класі розібрав італійського бійця

Боковий, після якого вилетіла капа. Український проспект на класі розібрав італійського бійця

П’ятий поєдинок українця за рік – п’ята перемога.

Блог — B1 Promotions
Автор — B1 Promotions
15 декабря 2021, 17:48
Боковий, після якого вилетіла капа. Український проспект на класі розібрав італійського бійця

П’ятий поєдинок українця за рік – п’ята перемога.

Боксер В1Promotions Богдан Штонда (7-0, 3 КО) на турнірі 8-го грудня переміг італійця Франческо Леззі. Чудовий тест для українця – італієць вкрай досвідчений боксер, що моментами намагався затягнути Богдана в свою стихію: йшов від атак, хотів збити темп роботи Штонди.

Сам Штонда найкраще розказав про цей досвід:

- Зазвичай ти показуєш зрілий, спокійний бокс, не піддаєшся емоціям. Але тут ти кілька разів було видно, як переходиш межу спокою. Із чим це було пов’язано? Тобі не подобалися дії суперника?

- Так, були моменти. Але я слухав свого тренера та заспокоювався. Проти таких суперників завжди діяти непросто, коли вони уникають бою. Але завдяки підказкам тренера мені вдалося закінчити поєдинок так, як ми планували.

Цей поєдинок – п’ятий для Штонди в цьому році. Богдан коротко розповів, як йому така кількість поєдинків за рік:

«Та я міг би ще один бій провести», – сказав Штонда одразу після поєдинку.

Хайлайти бою тут:

Цілі українця на наступний рік потужні:

«Дасть бог вийти на титул чемпіона світу. Взагалі, хотів би підвищувати рівень опозиції і підніматися в рейтингах, а далі вірю, що команда зможе вивести мене на значніші поєдинки. Я ж зроблю все, щоб виправдати очікування».

З приводу можливих титульних боїв для Богдана відповів Алон Нойман – голова В1 Promotions:

«Ми тримаємо це в умі, але конкретно говорити про це ще рано. У той же час, підготовка Богдана проходить так, що він у будь-який момент готовий вийти на титульний бій. Також йому треба буде відвідати професійні табори за кордоном. Можливо у Великій Британії чи США, ми ще вирішуємо, трохи пізніше про це зможемо розповісти».

Другие посты блога

Все посты