Tribuna/Бокс/Блоги/B1 Promotions/Баттл з діючими спортсменами ММА у прогнозуванні турніру UFC 268. Доведи, що ти розумієшся краще – виграй битки

Баттл з діючими спортсменами ММА у прогнозуванні турніру UFC 268. Доведи, що ти розумієшся краще – виграй битки

Кидаємо виклик та даруємо перчатки для ММА.

Блог — B1 Promotions
Автор — B1 Promotions
6 ноября 2021, 08:01
26
Баттл з діючими спортсменами ММА у прогнозуванні турніру UFC 268. Доведи, що ти розумієшся краще – виграй битки

Привіт від читачам блогу B1 Promotions на Tribuna.com!

Ми – молода українська промоутерська компанія, що займається просуванням боксерів, бійців ММА та співпрацюємо з борцями бразильського джиу-джитсу. Нещодавно ми завели блог на Tribuna.com для того, щоб стати ближче до фанів: розповідати про своїх бійців, показувати цікаві моменти та просто комунікувати.

Найближчими вихідними відбудеться одразу два турніри з ММА. Наш турнір Mad Cage: «Випробуй свій характер» та UFC 268. Ми почнемо раніше, тому можна влаштувати собі вихідні змішаних єдиноборств, не пропустивши нічого.

Пропонуємо комунікацію через невеликий баттл – спробуйте перемогти спортсменів змішаних єдиноборств у прогнозуванні турніру UFC 268 та покажіть, що розбираєтесь в боях не гірше, а то і краще за них.

Хто від нас?

Надаємо трьох людей від B1 Promotions, які точно розуміються на змішаних єдиноборствах:

• Кирило Медведовський – екс-боєць Bellator та генеральний менеджер В1 ММА.

• Данііл Донченко – боєць В1 ММА, базовий тайбоксер та учасник турніру Mad Cage: випробуй свій характер.

• Анастасія Светківська – діюча спортсменка В1 ММА.

Кирило Медведовський, Артем Лобов та Данііл Донченко

Який формат?

Ставимо одразу на три поєдинки UFC 268: Камару Усман – Колбі Ковінгтон, Роуз Намаюнас – Чжан Вейлі 2 та Джастін Гейджі – Майкл Чендлер.

Треба як можна точніше вгадати результати всіх трьох поєдинків у форматі: хто переможе, як саме та в якому раунді (якщо ставите на дострокову перемогу). Якщо вгадаєте, яким саме рішенням суддів (одноголосним, розділеним, рішенням більшості суддів) переможе боєць і це відбудеться – додамо ще плюс бал.

Як рахуватимемо бали?

Все дуже просто. За кожен вгаданий елемент прогнозу нараховуємо бал. Наприклад, якщо Джастін Гейджі нокаутує Майкла Чендлера в першому раунді, то прогноз «перемога Джастіна Гейджі, нокаутом, перший раунд», набере три бали. А прогноз «перемога Джастіна Гейджі, нокаутом, третій раунд», набере два бали.

Який приз?

В підсумку ми зробимо таблицю найкращих і побачимо, хто краще за діючих спортсменів та функціонерів розбирається в прогнозах на змішані єдиноборства.

Якщо в коментарях будуть ідентичні прогнози, вище в таблиці знаходитиметься той, що з’явився раніше. Також враховуватимемо тільки перший прогноз від будь-якого автора. Прохання лишати всі три прогнози в одному коментарі для зручності підрахування.

Той, хто набере найбільше балів серед коментаторів, виграє приз – фірмові битки від В1 Promotions. Навіть, якщо переможець серед коментаторів не набере більше балів, ніж наші представники, він все одно отримає приз.

Які наші прогнози?

Тримайте прогнози від наших учасників:

Кирило Медведовський:

- Усман – Ковінгтон: перемога Камару одноголосним рішенням суддів.

- Намаюнас – Вейлі: перемога Роуз, нокаутом, в 3 раунді.

- Гейджі – Чендлер: перемога Гейджі нокаутом у 2 раунді.

Данііл Донченко:

- Усман – Ковінгтон: перемога Камару, нокаутом, в 4 раунд.

- Намаюнас – Вейлі: перемога Роуз одноголосним рішенням суддів.

- Гейджі – Чендлер: перемога Гейджі нокаутом у 3 раунді.

Анастасія Светківська:

- Усман – Ковінгтон: перемога Камару розділеним рішенням суддів.

- Намаюнас – Вейлі: перемога Намаюнас, нокаутом, в 2 раунді.

- Гейджі – Чендлер: перемога Гейджі, нокаутом, у 3 раунді.

До речі, пряма трансляція нашого турніру Mad Cage: випробуй свій характер відбудеться 6-го листопада. Можна буде подивитись безкоштовно на нашому Youtube-каналі. Початок трансляції не раніше 17:00, а в карді, окрім Данііла Донченка ще декілька потужних пар Та головний бій вечора: українець Олександр Горшечник проти екс-бійця UFC Маркуса Вінісіуса

Виклик кинуто, прогнози зроблено. Чекаємо на ваш крок в коментарях, друзі.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты